1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. Yeni yıla dışarıda girmenin bedeli: Ortalama 200 TL
Yeni yıla dışarıda girmenin bedeli: Ortalama 200 TL

Yeni yıla dışarıda girmenin bedeli: Ortalama 200 TL

Yeni yıla evde değil de dışarıda girmek isteyenlerin kişi başı ortalama 200 TL harcaması gerekiyor.

A+A-

Dila ŞİMŞEK

Yeni yıla evde değil de dışarıda girmek isteyenlerin kişi başı ortalama 200 TL harcaması gerekiyor. Birçok farklı otel, restoran, meyhane bar ve kulüp yılbaşı gecesine hazırlanıyor. Gece eğlenmenin bedeli 30 TL ile 600 TL arasında değişiyor. Restoran, meyhane gibi mekanlarda yeni yıl gecesini geçirmek isteyenlerin kişi başı 200 TL’yi gözden çıkarması gerekiyor. Otellerde yeni yıla girmenin bedeli ise 300 ile 600 TL arasında değişiyor. Gençler yeni yıl yemeğinden sonra bir kulübe gitmek isterse de bu rakama ek ücret ekleniyor. Örneğin bazı kulüplerde gece eğlencesi 30 TL'den başlıyor, bu rakam 200 TL’ye kadar çıkabiliyor. Girne, Lefkoşa, Mağusa ve Bafra’da bulunan eğlence mekanları, yılbaşı için yoğun bir hazırlık yapıyor. Bazı mekanlar ise, şimdiden tamamen dolu.

YENİDÜZEN, birçok popüler eğlence mekanlarına yılbaşı programını ve fiyatı sordu. Birçok otel, restoran, meyhane, bar ve gece kulübü yetkilileri, yılbaşına özel etkinliklerini ve fiyatlarını söyledi.

İşte bazı mekanlar, etkinlikler ve fiyatları:

GİRNE

Arkın Colony Hotel’in resepsiyon görevlisi, Gülben Ergen’in konser vereceğini, fakat sadece otel müşterilerinin katılabileceğini belirtti.

Cratos Premium Hotel sorumlusu, Ebru Gündeş’in sahne alacağını, fakat bu etkinliğin otel müşterilerine özel olduğunu söyledi. Restoranlarında canlı müzik olacağını, dışarıdan katılımın kişi başı 99 TL olduğunu ekledi.

Acapulco Resort & Convention & SPA’da Seren Serengil ve hocası Yaşar İpek’in sahne alacak. Kişi başı 400 TL olan bu etkinliğe yılbaşı yemeği ve sınırsız içecek dahil.

Dome Hotel’in, balo salonunda Mesut Yenerdağ, Söylev Ezgi Uludağ ve orkestraları sahne alacak, sürpriz olarak Bant ritim şovu çıkacak. Yemek ve içecek içinde olarak bu etkinliğin fiyatı kişi başı 300 TL. Restoranında ise Adem Erim, Açelya Sungur ve sürpriz Bant ritim şovu olacak, bu etkinliğin fiyatı ise 300 TL.

Büyük Anadolu Hotel’de, yerli sanatçı Bikem Tunar, Didem Çetinkaya ve orkestrası sahne alacak. Yılbaşı menüsü ve sınırsız içecek dahil olarak fiyat 225 TL. Yılbaşı gecesi otelde konaklamak isteyenler için ise bu fiyat 300 TL.

İz Meyhane’sinde yılbaşı menüsü, içecek dahil olarak 200 TL.

Malpas Hotel halkla ilişkiler personeli, yılbaşı gecesinde sanatçı Elvan, Bahri Senbaş, dansöz ve DJ’in olacağını söyledi. Sınırsız alkol ve yemeğin dahil olduğu bu fiyat, kişi başı 250 TL. O gece otelde konaklamak isteyenler için ise bu fiyat, sabah kahvaltısı da dahil olarak kişi başı 600 TL.


Niazi’s Restaurant’da, Deniz ve Meltem ikilisi sahne alacak ve oryantal dans gösterimi olacak. Yılbaşına özel kebap menüsü, tatlı büfesi ve bardak şampanya da dahil olarak ücreti 250 TL.

Odyssey Club personeli, Emre Üstünkaya’nın çıkacağını, oryantal ve dans şovun olacağını, girişin ise en az dört kişi ile yapıldığını söyledi. Fiyata kişilerin seçeceği bir litre alkol ve karıştırıcılar, giriş ücreti de dahil olarak 4 kişi için 800 TL.

Cage Club’da, DJ Barış Turna ve Jenia’nın sunacağı etkinliğin ücreti, 3 bardak alkol de dahil olarak 200 TL.

Onyx Club’da, 2 DJ’in katıldığı partiye giriş ücreti 100 TL. Bu fiyatın içinde iki alkol içeceği de dahil.

Meril Restoran yetkilisi, müşteri kapasitelerinin yılbaşı gününde tamamen dolu olduğunu söyledi.

LEFKOŞA

Niazi’s Restaurant’da, Bilge ve Erdem ikilisi sahne alacak ve oryantal dans gösterimi olacak. Yılbaşına özel kebap menüsü,  tatlı büfesi ve bardak şampanya da dahil kişi başı 230 TL.

Bildiğin Meyhane’sinde, kemancının da eşlik edeceği yılbaşı yemeğinde, içecekler de dahil olarak kişi başı 200 TL.

1984 Bar’da, Gizem Akbil ve Karavan Blue ortak sahne alacak. Giriş ücreti 30 TL, fakat bu fiyata içecek dahil değil.

Hangover Bar sahibi, 3 DJ’in katılacağı ve robot dans şovunun da olacağı partinin giriş ücretinin, önceden alındığında 30 TL, kapıda ödendiğinde ise 40 TL olduğunu söyledi.

Narnia Bar’da, Nafiz Dölek sahne alacak. Giriş ücreti ise 30 TL.

 

MAĞUSA

Salamis Bay Conti Hotel resepsiyon görevlisi, Aşkın Nur Yengi’nin sahne alacağını fakat bunun sadece otele müşterilerine özel olduğunu söyledi. Selçuk Restoranlarında ise Efe Bahadır ve Ahmet Even yer alacak, açık büfe ve sınırsız içecekle toplam fiyat kişi başı 350 TL olacak. Çin Restoranlarında ise Kurultay Akbay gösterim yapacak, açık büfe ve sınırsız içecek de dahil olarak kişi başı bu fiyat 250 TL.

İnciraltı Meyhanesi’nde, yılbaşına özel menü ve içecekler kişi başı 175 TL.

Lion’s Garden’da, 5 farklı DJ’in bulunacağı partiye giriş ücreti 30 TL. Bu fiyata içecek dahil değil.

Shamrock Bar’da, Frekans müzik grubu sahne alacak. İlk içeceğin dahil olduğu giriş ücreti fiyatı 75 TL.

Othello Meyhanesi’nde , yılbaşına özel menü ve içecekler kişi başı 175 TL.

Thrones Club’da, Umut Özsoy’un sunacağı partinin giriş ücreti 100 TL. Bu fiyata ilk içecek dahil.

Niazi’s Restaurant’da, Ayşen ve orkestrası sahne alacak ve oryantal dans gösterimi olacak. Yılbaşına özel kebap menüsü, tatlı büfesi ve bardak şampanyanın da dahil olduğu fiyat kişi başı 210 TL.

Aytotoro Meyhanesi’nde, yılbaşına özel menü ve içecekler kişi başı 175 TL.

Monks Inn Bar’da, DJ’in çıkacağı partiye giriş ücreti 20 TL. Bu fiyata içecek dahil değil.

BAFRA

Kaya Artemis Hotel yetkilisi, Emel Sayın’ın sahne alacağını ve yılbaşına özel fiyat verileceğini söyledi.

Limak Cyprus Deluxe Hotel’de, Ümit Besen konser verecek. Dışarıdan katılım ise kişi başı 500 TL. Bu fiyata yemek ve içecek de dahil.

Nuh’un Gemisi’nde, Funda Arar sahne alacak. Ancak katılım sadece otel müşterilerine özel olacak.

yeniduzen-satin-aliniz-20181227151837.jpg

Bu haber toplam 5819 defa okunmuştur
Etiketler :