1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Yeni tanıklar dinlenecek
Yeni tanıklar dinlenecek

Yeni tanıklar dinlenecek

Girne’de evinin balkonundan düşerek şüpheli şekilde hayatını kaybeden Akile Nacisoy’un ölümü ile ilgili davanın görüşülmesine 29 Kasım Çarşamba günü devam edilecek.

A+A-

 

Girne’de,16 Aralık tarihinde evinin balkonundan düşerek şüpheli şekilde hayatını kaybeden Akile Nacisoy’un  ölümü ile ilgili davanın görüşülmesine 29 Kasım Çarşamba günü devam edilecek.

Kızının ifadesi sonrasında karısını öldürmekle suçlanarak tutuklanan ve cinayetten yargılanan Yaşar Akdoğan’ın aleyhindeki davanın Ağır Ceza Mahkemesi’ne havale edilebilmesi için Girne Kaza Mahkemesi’nde başlanan ilk tahkikat (PI) duruşmasında Veli Esendağlı dinlenmeye başlanmıştı.

Dünkü mahkemede, Veli Esendağlı’nın avukatlar tarafından sorgulanması tamamlanırken, yeni tanıkların dinlenmesi için oturum 29 Kasım Çarşamba gününe tehir etti.

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz duruşmada şahadet vererek tanık olarak dinlenen Esendağlı, Akile Nacisoy’un ölümü ile ilgili  “Çocuk bana ‘Annemi babam öldürdü, koltuklarından tutup balkona götürerek balkondan aşağıya attı’ dedi. Ardından ağlamaya başladığı için ben de başka bir şey sormadım. Tüm bunları polise anlatmasını da istedim” demişti.

Esendağlı, Akile Nacisoy’un çocuğuyla konuştuğunu ve çocuğun kendisine “Annemi babam öldürdü, koltuklarından tutup balkona götürerek balkondan aşağıya attı” dediğini ifade etmişti. 

Esendağlı, sanık ile 29 Temmuz tarihinde yüz yüze bir kafede görüştüklerini ve orada yapılan konuşmaları cep telefonuna kaydettiğini anlatmıştı. 

 

 

 

 

Bu haber toplam 2327 defa okunmuştur
İlgili Haberler