1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. Yeni sezon, yeni umutlar
Yeni sezon, yeni umutlar

Yeni sezon, yeni umutlar

Süper Lig’de takımlar 2017 – 2018 sezonu hazırlıklarına başladılar

A+A-

Geride bıraktığımız sezon Yenicami’nin şampiyonluğu, Türk Ocağı’nın kupa şampiyonluğu ile noktalanan Süper Lig’de bazı takımlar yeni sezon hazırlıklarına başlarken, bazıları da ilk çalışmalarını bu hafta içerisinde yapacaklar. Her yeni sezonda olduğu gibi hedefler belirlenirken, takımlar bu doğrultuda kadrolarını oluşturmaya çalışıyorlar.

SAHAYA İNİŞLER BAŞLADI

Geçtiğimiz yıl ilk kez 16 takımlı oynanan, bu yıl da aynı sayıda takımın mücadele edeceği Süper Lig’de 30 haftalık maraton eylül ayı sonunda başlayacak. Bu bağlamda hava sıcaklığına rağmen takımların bir bölümü saha çalışmalarına geride bıraktığımız hafta içerisinde başladı. Son şampiyon Yenicami’nin yanı sıra Mağusa Türk Gücü, GAÜ Çetinkaya, Küçük Kaymaklı, Ozanköy ve Doğan Türk Birliği hafta içerisinde ilk saha çalışmalarını yaparak sezona merhaba dediler.

ŞAMPİYON UNVANINI KORUMAK İSTİYOR

Yeni sezonda tabii ki her takım kendine yeni hedefler koymuş durumda. Bunların en başında son şampiyon Yenicami, unvanını korumak için çalışmalara başladı. Geçtiğimiz sezonu lig ikinciliği ile tamamlayan Doğan Türk Birliği de artık zirveyi istiyor. Cihangir’de eldeki mevcut kadroya inanç tam. Gençler Birliği ise geçtiğimiz yıla oranla daha yukarıları hedefleyerek mücadele edecek. Küçük Kaymaklı ise uzun yıllardır uzanamadığı şampiyonluğu bu yıl elde etmek istiyor.

KUPA ŞAMPİYONUNUN GÖZÜ LİGDE

Geçtiğimiz yıl başarılı bir sezonu geride bırakan Yalova, aynı başarıyı tekrarlama amacında. Son kupa şampiyonu Türk Ocağı ise bu yıl lig şampiyonluğuna gözünü dikmiş durumda. GAÜ Çetinkaya’da da hedef lig şampiyonluğu olarak belirlendi. Lefke ise üst sıralarda yer alabilmek için mücadele edecek. Kadrosunu daha da güçlendiren Gençlik Gücü’nün amacı geride kalan sezonda yaşanan sıkıntıları yaşamamak olacak. Başarılı bir sezon hedefleyen Baf Ülkü Yurdu’nun yanı sıra aynı bölgeden Binatlı, oluşturduğu kadrosu ile üst sıraları hedefliyor.

YENİLER HEM BAŞARILI HEM KALICI OLMAK İSTİYOR

Sıkıntılı bir sezonun ardından yaptığı transferlerle adından söz ettiren Mağusa Türk Gücü, şampiyonluk parolası ile sezona başladı. Ligin yeni ekiplerinden Merit Alsancak Yeşilova da iyi bir takım oluşturarak uzun zaman sonra yer aldığı en üst ligde başarılı olmayı amaçlıyor. Bir diğer yeni ekip Ozanköy de kalıcı olmak için yeni sezonda mücadele verecek. Bir sezonluk aradan sonra yeniden Süper Lig’e yükselen Yeni Boğaziçi de yeni ekipler gibi ligde kalıcı olmayı amaçlıyor. Bakalım yeni sezonda takımlar istedikleri hedeflere ulaşabilecekler mi!..

Bu haber toplam 1749 defa okunmuştur
Etiketler :
Adres Kıbrıs 324 Sayısı

Adres Kıbrıs 324 Sayısı