1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Yeni kabine: Üstel ve Sucuoğlu yok
Yeni kabine: Üstel ve Sucuoğlu yok

Yeni kabine: Üstel ve Sucuoğlu yok

Başbakan Ersin Tatar, Cumhurbaşkanı ile 15 dakika görüştü, açıklama yapmadan Saray'dan ayrıldı. BRT "Başbakan'ın yeni kabineyi Cumhurbaşkanı'na sunduğunu, Cumhurbaşkanı'nın da Başsavcıyı yeni kabineyi incelemek üzere Saray'a çağırdığını" duyurdu.

A+A-

 

Başbakan Ersin Tatar, Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile görüşmek üzere Cumhurbaşkanlığı Sarayı’na geldi. Başbakan'ın talebi üzerine gerçekleşecek görüşmede gözler kabine değişikliğine çevrildi.

"Özel İzin Özel Uçuş Skandalı" ile başlayan siyasi kriz sonrası Başbakan Tatar’ın kabinede değişikliğe gittiği, yeni kabineyi Cumhurbaşkanı Akıncı’ya sunduğu öğrenildi. Yeni kabinede Turizm ve Çevre Bakanı olarak Kutlu Evren, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olarak da Aytaç Çaluda'nın yer aldığı öğrenildi.

Basın içeri alınmadı, toplantıya girerken açıklama yapılmadı, basının görüntü almasına da izin verilmedi .

Açıklama yok

Başbakan Ersin Tatar Cumhurbaşkanı ile 15 dakika görüştü, açıklama yapmadan Saray'dan ayrıldı.

 

Başsavcı Saray'da

Öte yandan BRT "Başbakan'ın yeni kabineyi Cumhurbaşkanı'na sunduğunu, Cumhurbaşkanı'nın da Başsavcıyı yeni kabineyi incelemek üzere Saray'a çağırdığını" duyurdu.

Başsavcı Sarper Altıncık, Cumhurbaşkanlığı'na geldi. Cumhurbaşkanının, kabine değişimiyle ilgili görüş almak için Başsavcıyı Saray'a davet ettiği belirtildi.

untitled-11.jpg

 

Bu haber toplam 5814 defa okunmuştur
Etiketler : ,