1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3.  Yeni dönem kayıtları devam ediyor
 Yeni dönem kayıtları devam ediyor

 Yeni dönem kayıtları devam ediyor

GAÜ Okullar Grubu bünyesinde eğitm veren Amerikan Koleji Nursery School, yeni dönem kayıtları devam ediyor.

A+A-

 

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Okullar Grubu bünyesinde eğitm veren Amerikan Koleji Nursery School, yeni dönem kayıtları devam ediyor.

Konuyla ilgili Amerikan Koleji Nursery School’dan yapılan açıklamada, okullarına yoğun ilginin olduğu belirtilirken, kontenjanların yoğun talepten dolayı dolmak üzere olduğu ifade edildi. yoğun talepten dolayı her yar grubu için yeni şubeler açıldığı bildirildi.

Ayrıca, insan hayatının en önemli evresi olan okul öncesinin öneminin, artık tüm dünyada bilindiği ifade edilen açıklamada, bir dönemin bitip yeni bir dönemin yaklaştığı şu günlerde ailelerin de çocukları için en iyi olanı bulma arayışın içerisinde olduğu söylendi. Bu dönemde çocuğa bakmanın yanında çocuğa kazandırılacak temel değerler, beceriler, bilgiler ve yöntemlerin büyük önem taşıdığı vurgulanırken, The American Nursery School olarak bu öneme özen gösterdikleri bildirildi.

The Amercan Nursery School Müdürü Binnur Saymaz konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi;

“The Amerıcan Nursery School sürekli büyüyen ve kendini yenileyen bir okulöncesi kurumudur. Eğitim içeriğimiz tamamen çocuklarımızın gelişimleri göz önünde bulundurularak zamanın getirmiş olduğu değişimlere göre de güncellenmektedir. Çocuklarımız için zengin içerikli bir eğitim programını en eğlenceli ve onları aktif kılacak şekilde düzenleyip planlıyoruz. Programımızın içine almış olduğumuz Yüzme, yoga- plates, drama, bilim ve araştırma, dans ve müzik, sanat ve tasarım  gibi aktivitelerle gelenekselliğin dışında bir öğrenme ortamı yaratıp özgüven kazanmalarını sağlıyoruz. Proje Tabanlı yürüttüğümüz eğitimimiz çocuklarda hedeflediğimiz tüm kazanımları sağlıyor. 2 Yaştan itibaren İngilizce olarak başlayan okulumuz Fransızca ve Türkçede de en temel yapıyı öğretmeye olanak sağlıyor. İlkokula devam eden öğrencilerimizin akademik ve sosyal başarılarında bu temel kazanımların farkını görebiliyoruz.

Bu yılı bizimle geçiren çocuklarımız ve aileleri çok menun ve mutlu. Çocukları için en doğru seçimi yapmış olmanın memnuniyetini sürekli dile getiriyorlar. Okulumuza gösterilen yoğun ilgi ve talepten dolayı bizler de çok mutluyuz. Yoğun talep dolayısı ile her yaş grubumuzda şube artışı yapmak zorunda kaldık. Kendi içimizdeki öğrencilerimizi üst gruplara yerleştirdikten sonra ara sınıflara (3-4 yaş) dışarıdan sınırlı sayıda kayıt alabiliyoruz. 2 yaştan itibaren kayıt yapanlar avantajlı oluyor. Okul öncesi bölümümüzü bitirene kadar hem fiyat artışı yaşamıyorlar, hem de kayıt sorunu yaşamıyorlar.

Oniki ay eğitim ve öğretime devam eden kurumumuz, yaz döneminde de çocukları ayrı eğlence ve etkinliklerle hem dinlendiriyor hem eğlendiriyor hem de yeni döneme motive ediyor.”

Bu haber toplam 2190 defa okunmuştur
Etiketler :