1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Yeni Boğaziçi geçilmiyor
Yeni Boğaziçi geçilmiyor

Yeni Boğaziçi geçilmiyor

Yeni Boğaziçi elde ettiği sonuçlarla dikkatleri üzerine çekiyor.

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

K-Pet Süper Lig’in 18 haftası geride kalırken Yeni Boğaziçi elde ettiği sonuçlarla dikkatleri üzerine çekiyor. Özellikle evinde yenilmeyen iki takımdan bir tanesi olan Y.Boğaziçi, Süper Lig, Birinci Lig ve İkinci Lig’de yer alan takımlar içerisinde kendi sahasında kalesinde gol görmeyen tek takım konumunda. Geçtiğimiz sezon Play-out maçlarının ardından Hamitköy ile oynanan baraj maçı sonunda Süper Lig’e tutunan Yeni Boğaziçi, içinde bulunduğumuz 2014 – 2015 futbol sezonunda adeta ikinci baharını yaşıyor.

Evini hem gole hem mağlubiyete kapadı
Lacivert kırmızılı ekip ligde oynadığı 18 karşılaşmada dış sahada 2 kez yenilerek bir yenilgisi bulunan Yenicami’nin ardından en az yenilen ikinci takım konumunda. Y.Boğaziçi’nin en önemli istatistiği ise evinde mağlup olmaması ile birlikte kalesinde gol görmemesi. Süper Lig’in Doğu bölgesi ekibi evinde oynadığı 9 karşılaşmanın 5 tanesini kazanırken 4 tanesinde sahadan beraberlikle ayrıldı. Bu karşılaşmalarda kalesini gole kapatan Y.Boğaziçi, ülke liglerinde yer alan takımlar içerisinde evinde gol yemeyen tek takım konumunda.

Kendi rekorunu kırabilir
Süper Lig’de daha önce en başarılı sezonunu 2006 – 2007 sezonda yaşayan ve sezonu topladığı 46 puanla üçüncü tamamlayan Y.Boğaziçi, bu derecesini geride bırakabilir. Zira geride bıraktığımız 18 haftada 32 puan toplayan Lacivert kırmızılı ekip, kalan 8 haftada alacağı neticelerle yeni bir kulüp rekoruna imza atabilir.

Bu haber toplam 1306 defa okunmuştur