1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Yeni başkan Şemmedi
Yeni başkan Şemmedi

Yeni başkan Şemmedi

Mağusa Türk Gücü'nde genel kurul gerçekleştirildi

A+A-

Süleyman REBGE

Mağusa Türk Gücü’nde dün kulüp binasında gerçekleşen olağan genel kurulda  başkanlığa tek aday olan Şükrü Şemmedi görevi Altunay Fahri'den devralarak yeni başkan seçildi. Mağusa Türk Gücü olağan genel kurulunda başkanlığa seçilen Şükrü Şemmedi yaptığı konuşmada Mağusa Türk Gücü’nü layık olduğu şekilde yöneteceklerini söyledi. MTG’nin eski güzel günlerindeki yönetim anlayışını gözden geçirerek hareket edeceklerini, MTG’de mali tablonun herkes tarafından kolayca isdenilen zamanda görülüp ulaşılabilir şeffaf bir yapı yaratacağını söyleyen Şemmedi ayrıca MTG’nin kişilere bağlı olmadan ayakta kalabilen bir  kurum olması için çalışacaklarını söyledi. Yeni yönetimin ise en geç 5 Eylül’e kadar kurulacağını aktardı.


Fahri: "Emek hırsızı değil MTG'liyim"
Mağusa Türk Gücü’nde başkanlık görevini Şükrü Şemmedi’ye bırakan Altunay Fahri yaptığı konuşmada kulubü için elinden geleni yaptığını kendisininde hataları olduğunu fakat kendisinin emek hırsızı değil gerçek bir MTG’li olduğunu söyledi. Fahri basında ve sosyal medyada çıkan iddialarada sert çıktı. Hesap yerinin genel kurul olduğunu söyleyen Fahri yönetimde kaldığı süre içerisinde katkı verenlere teşekkür etti.
MTG genel kurulunda Altunay Fahri başkanlığındaki yönetiminin  mali tablosu  ise oy birliği ile kabul edildi.
Mali tabloya göre MTG’nin geliri: 6,417,00 TL
Gider: 241,095,77 TL
Genel toplam borç: 241,095,77 TL


MTG futbol takımı ise antrenör Ali Oraloğlu ile resmi olmayan ilk antremanını olağan genel kurulu sırasında gerçekleştirdi.


Fotoğraflar: Kaya Emiroğlu

Bu haber toplam 2258 defa okunmuştur