1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Yeni başkan Sadıklar
Yeni başkan Sadıklar

Yeni başkan Sadıklar

Kıbrıs Türk Futbolcular Derneği’nin Olağanüstü Genel Kurulu geçtiğimiz akşam gerçekleştirildi

A+A-

Kıbrıs Türk Futbolcular Derneği (KTFD), geçtiğimiz akşam Kolan British Hospital’da Olağanüstü Genel Kurul gerçekleştirdi.

Hüseyin Sadıklar’ın başkan adayı olmak istemesi ve Salih Işık’ın dernek başkanlığından ayrılma kararı almasından sonra gerçekleştirilen Genel Kurul’a, yaklaşık 30 futbolcu katıldı.
Genel Kurul, divan kurulunun oluşturulmasıyla başladı. Nazım Aktunç divan başkanı olurken, sekreterliklere ise Asilkan Sadıkoğlu ve Hüseyin Adal getirildi.

Salih Işık’ın okuduğu faaliyet ve mali raporlar, oy birliği ile aklandıktan sonra özelde futbolumuza genelde sporumuza büyük katkı koyan Kolan British Hospital’ın Başhekimi Dr. Harun Gülmez, Salih Işık ve Hüseyin Amcaoğlu genel kurula birer konuşma gerçekleştirdiler.

Oybirliği ile seçildi
Divan başkanı Nazım Aktunç daha sonra tüzüğün 17. maddesinde değişiklik yapılması önerisini genel kurula sunarken, değişiklik oy birliği ile kabul edildi. Daha sonra ise başkanlık seçimine geçilirken, Olağanüstü Genel Kurul’a tek aday olarak giren Hüseyin Sadıklar, oy birliği ile başkanlığa seçildi.
Hüseyin Sadıklar başkan seçildikten sonra görevi devraldığı Salih Işık’a bir teşekkür plaketi verip genel kurula yönelik konuşma gerçekleştirdi.

Yönetim kurulu
İlerleyen günlerde görev dağılımını yapacak olan Hüseyin Sadıklar’ın yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor: Hüseyin Sadıklar, Fırat Ersalan, Ali Duvarcı, Serkan Önet, Salih Güvensoy, Tunç Özgürgün, Kadir Hakel, Kemal Uçaner, Asilkan Sadıkoğlu, Aksel Kaptanoğlu, Abbas Osum, Mehmet Fuat, Hüseyin Adal, Kasım Tağman, Mehmet Barkınay
Disiplin Kurulu: Hasan Piro, Kaan Güder, Coşkun Ulusoy
Denetleme Kurulu: Serhan Önet, Devrim İzge, Ertan Denizer

Bu haber toplam 1344 defa okunmuştur