Yeni başkan Özer Çıraklı

Yeni başkan Özer Çıraklı

Galatasaray KKTC Taraftar Derneği Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi.

A+A-

Galatasaray KKTC Taraftar Derneği 27 Ekim Cumartesi Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Üyelerin onayını alan Özer Çıraklı, başkanlık görevini Mustafa Alkaravlı’dan devraldı.

Olağan Genel Kurul divan oluşumu ile başladı. Divan Başkanlığı’nı Derneği’nin önder kurucularından olan Akın Aktunç, divan sekreterliğinİ ise Atilla Enver Etkin ve Deniz Gürgöze oluşturdu.

Divan oluşumundan sonra hayatını kaybeden kurucular için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Saygı duruşunun ardından Başkan Mustafa Avkaravlı bir konuşma gerçekleştirdi. Alkaravlı yaptığı konuşmada genç arkadaşlara görevi bırakacağını ve gözünün arkada kalmayacağını belirtti. Dernek yönetiminin dışarıdan bakıldığı gibi kolay olmadığına değinen Alkaravlı, genç arkadaşların bu bayrağı daha ileriye taşıyacağından emin olduğunu söyledi.

KKTC Galatasaray Derneği Başkanı Mustafa Alkaravlı faaliyet raporunu okuyarak onaya sundu. Oy birliği ile kabul edilen faaliyet raporunun ardından Nevzad Üstün Mali raporu okuyarak onaya sundu. Mali raporun da onaylanmasının ardından tek başkan adayı Özer Çıraklı üyelerin onayı ile başkanlığa getirildi.

Başkanlığa getirilen Özer Çıraklı onaylanmasının ardından bir konuşma gerçekleştirdi. Çıraklı konuşmasında gönül verdiği Galatasaray için çalışacağını ve dernek çatısı altında bu çalışmalar en iyi şekilde yürüteceklerini belirtti. Çıraklı, gençlerin bir çatı altında toplanmasının önemine değinerek üye sayısını da zamanla artırmayı hedeflediklerini söyledi.

 

Yönetim Kurulu

Çıraklı kendisi ile dernek çatısı altında görev alacak yönetim kurulu üyelerini de açıkladı. Yeni yönetim şu isimlerden oluşuyor:

Oktan Türe, İlke Adak, Mustafa Yeşillik, Salih Değirmencioğlu, Hasan Saner, Nevzat Deneren, İlkay Kaya, Onay Durusoy, Talat Karapelit, Keziban Karabenli, Emir Baturalp ve Murat İzci

 

Denetleme Kurulu

Ferdi Alkaravlı, Ahmet Serman, Hasan Bal, Hüseyin Tosunoğlu, Sinan Üney

 

Disiplin Kurulu

Mustafa Avkaravlı, Bülent Mullahasan, Barış Tosunoğlu, Osman Nazlı, Nevzad Üstün

Bu haber toplam 1301 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.