1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. Yeni albümler çıkmaya devam ediyor
Yeni albümler çıkmaya devam ediyor

Yeni albümler çıkmaya devam ediyor

Yeni albümler çıkmaya devam ediyor

A+A-

Ersin Kaşif


INNA’DAN YEPYENİ SINGLE: “GOOD TIME”

Amerika’nın en büyük yapım şirketlerinden biri olan Atlantic Records’un sanatçıları arasında yerini alan Inna durmak bilmiyor! Dünyaca ünlü sanatçı, 2014 yılı içerisinde yayımlayacağı albümünün öncesinde heyecanı arttırarak yeni single müjdesi veriyor. Romanyalı sanatçı, geçtiğimiz aylarda yayınladığı Cola Song’un ardından şimdi de Pitbull işbirliğinde yepyeni bir single ile sevenlerinin karşısında. Good Time ismini taşıyan şarkının lirik videosunu izlemek için aşağıdaki adrese girebilirsiniz. (kaynak EMI Music).  https://www.youtube.com/watch?v=5qY1a0N2-Yg"

----------------------------------------


KIMBRA’NIN YEPYENİ ALBÜMÜ THE GOLDEN ECHO’ DAN 90’s MUSIC

Yeni Zelanda doğumlu şarkıcı ve söz yazarı Kimbra’nın ikinci albümü “ The Golden Echo” Prodüktörlüğü Muse ile de çalışan Rich Costey tarafından gerçekleştirilen bu albüm, Kimbra’nın kendisi gibi sofistike ve iddialı. Albümden yayımlanan ilk single 90s Musicin videosu da hazır. İzlemek için: http://youtube.com/watch?v=s0yi8D15r7o.
2011 yılında yayımlanan ilk albümü Vows ile tanınan Kimbra, 2013 yılında Grammy Ödül Töreninde Gotye ile gerçekleştirdikleri Somebody That I Used to Know düeti ile Yılın Kaydı ve Yılın Pop İkilisi ödülünün sahibi olmuştu. Single, Billboards Hot 100 listesinde üst sıralarda yer alırken 13 milyondan fazla satış elde etti ve İngilterede yılın en çok satan single’ı ünvanını kazandı. (Kaynak EMI Music)
Albümden satışa sunulan ilk single 90s Musici satın almak için: http://bit.ly/1i818OA


-----------------------------------

MASTODON’UN YEPYENİ ALBÜMÜNÜ  iTunes ÜZERİNDEN DİNLEYEBİLİRSİNİZ!

Yenilikçi sound ve tarzları ile tanınan, müzik eleştirmenlerince de son on yılın başarılı hard rock gruplarından biri olarak gösterilen Mastodon’un yeni albümü Once More Round the Sun, 24 Haziranda piyasaya çıkıyor. Bu, Kerrang Ödüllerinde (2011) En İyi Albüm ödülünü kazanan grubun altıncı stüdyo albümü...Yaz boyunca turnede olacak olan Mastodon’un yepyeni müzik videosu High Road ise geçtiğimiz günlerde gösterime girdi. Yönetmenliğini Roboshobon’un üstlendiği bu videoyu izlemek için: https://www.youtube.com/watch?v=6Aw1WnNVcYw
Sınırlı bir süre için Once More Round the Sun’ı ücretsiz olarak iTunes üzerinden dinleyebilirsiniz.( Kaynak EMI Music)   http://bit.ly/1lyzQl0     
Once More Round the Sun :
Tread Lightly
The Motherload
High Road
Once More 'Round the Sun
Chimes at Midnight
Asleep in the Deep
Feast Your Eyes
Aunt Lisa
Ember City
Halloween
Diamond in the Witch House

Bu haber toplam 1427 defa okunmuştur
Adres Kıbrıs 167. Sayısı

Adres Kıbrıs 167. Sayısı