1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. YEDİDALGA'DA KURŞUNLAMA
YEDİDALGA'DA KURŞUNLAMA

YEDİDALGA'DA KURŞUNLAMA

Muzaffer Haloglu kimlikleri meçhul üç kişi tarafından tabancayla vuruldu

A+A-

Yedidalga Ağıllar Bölgesi’nde bu sabah Muzaffer Haloğlu adlı kişi, üç kişi tarafından tabancayla vurularak yaralandı.
Sol bacağından ve sol topuğundan yaralanan Haloğlu’nun hayati tehlikesi olmadığı; saldırıyı yapan üç kişinin de arandığı duyuruldu. Muzaffer Haloğlu’nun veteriner olduğu öğrenildi.

Polis Basın Subaylığı’nın açıklamasına göre, saat 10.30’da Yedidalga ağıllar bölgesinde meydana gelen olayda, Muzaffer Haloğlu, kimliği henüz bilinmeyen üç kişi tarafından sol bacağından ve sol topuğundan tabancayla vuruldu.
Tedavi için Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Haloğlu’nun müşahede altına alındığı ve hayati tehlikesi olmadığı belirtildi. Polis, üç kişinin arandığını ve saldırıyla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.
Haloğlu, geçmişte basında yer alan haberlerde, kadınlara ve hayvanlara uyguladığı söylenen şiddet iddiaları ile gündeme gelmişti.

Haloğlu daha sonra Lefke bölgesinde bir köpeği av tüfeği ile vurmuştu.

Öte yandan, Muzaffer Haloğlu'nun boşanmış olduğu eşini de evli olduğu dönemde, 11 Nisan 2014 tarihinde Lapta'da, 3 yaşındaki çocuğunun da olduğu bir ortamda darp etmesinden dolayı da Fasıl 154 Ceza Yasası'nın 243. maddesi ile düzenlenen ve üç yıla kadar hapis cezasına çarptırılma cezasını içeren davası sürüyor. Geçmişte eski eşinin anne ve babasını darp etmekten hüküm giymiş olan Haloğlu, 8 Nisan 2016 tarihindeki celsede eski eşinin yapmış olduğu şikayetin olgularının doğru olmadığını iddia etmişti.

 

 

Foto arşiv

Bu haber toplam 3489 defa okunmuştur
Etiketler :
İlgili Haberler