1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Yedi futbolcuyla yollar ayrıldı
Yedi futbolcuyla yollar ayrıldı

Yedi futbolcuyla yollar ayrıldı

Süper Lig hedefi ile yola çıkan Birinci Lig ekibi Dumlupınar, kadrosunda düşünmediği oyuncuları açıkladı

A+A-

Kaya Emiroğlu

Dumlupınar A Takım’da sezon öncesi yedi futbolcuyla yollar ayrıldı. Teknik Direktör Sedat Devecioğlu’nun göreve getirilmesinin ardından kadroda revizyona gidilirken, takımdan ayırlacak olan futbolcular da belli oldu ve yedi futbolcuya da kadroda yer verilmemesi kararı alındı. Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Evram, açıklamasında yeni sezon öncesi yapılan kadro çalışmalarını da aktardı:
“2015-2016 yılında koyduğumuz Süper Lig hedefine ulaşmak için göreve getirdiğimiz Teknik Direktör Sedat Devecioğlu'nun sunduğu rapor doğrultusunda Erhan Alar, Süleyman Bayır, Onurhan Yazıcı, Olgu Kasapoğlu, Hakan Ünlücan, Mehmet Tozkoparan ve Nazmi Rüzgar'ı kiralık ve satış listesine koymuş durumdayız. Geçmişte kulübümüze hizmet vermiş oyuncularımıza kulüp bulma yönünde elimizden gelen kolaylıkları göstereceğiz. Hocamızın talepleri ve kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda yaptığımız transferler ve genç oyuncularımız ile mücadele edeceğiz. Umarım bu sezon herkes için en hayırlısı olur ve tüm camianın desteği ile sezon sonu Süper Lig hedefinize ulaşırız.”

Küçükoğlu Dumlupınar’da
Süper Lig hedefi doğrultusunda kadrosuna Hüseyin Gökşan, Mehmet Çavuş ve Erdoğ Barkınay’ı dahil eden Dumlupınar, önemli bir transfer daha gerçekleştirdi. Sarı kırmızılı ekip Serdarlı’dan Salih Küçükoğlu’nu bonservisli olarak kadrosuna dahil etti. Serbest transfer hakkından yararlanan Küçükoğlu yeni takımına dün Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nda imzayı attı.

Bu haber toplam 2411 defa okunmuştur