1. HABERLER

  2. SPOR

  3. YDÜ’nün rakibi BAKO
YDÜ’nün rakibi BAKO

YDÜ’nün rakibi BAKO

Türkiye Kadınlar Basketbol 2.Ligi’nde mücadele eden Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ), bugün grubun güçlü takımlarından Gaziantep temsilcisi Basketbol Koleji (BAKO) ile karşılaşacak

A+A-

Eren ŞİŞİK

Türkiye Kadınlar Basketbol 2.Ligi’nde mücadele eden Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ), bugün grubun güçlü takımlarından Gaziantep temsilcisi Basketbol Koleji (BAKO) ile karşılaşacak. Lefkoşa NEU RA 25 Spor Salonu’nda oynanacak olan zorlu karşılaşma saat 17.00’de başlayacak.

YDÜ favori
Karşılaşma öncesi son antrenmanını koç İlker Gözeneli nezaretinde dün maçın oynanacağı salonda gerçekleştiren YDÜ takımı, ardından maç saatini beklemeye başladı. Özellikle son haftalarda yakaladığı çıkışla ligin 4.basamağına yükselen BAKO, gruptan çıkmayı garantilemişti. Özellikle ikinci grup öncesi yaptığı transferlerle güçlenen Gaziantep temsilcisi karşısında YDÜ takımı favori olarak gösteriliyor.

Sakat veya cezalı yok
YDÜ takımında son haftalardaki performansıyla rakiplerinin korkulu rüyası olan Aisha Mohammed takımın en büyük kozu olarak gösterilirken, zorlu maç öncesi sakat veya cezalı oyuncunun bulunmaması teknik heyetin yüzünü güldürdü. YDÜ takımında geçtiğimiz hafta oynanan Mersin Kurtuluş karşılaşmasında dinlendirilen takımın etkili oyuncusu Hülya Özkan’ın bu karşılaşmada yine ilk 5’deki yerini alması bekleniyor.

Bu haber toplam 1329 defa okunmuştur