1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. YDÜ’den sınıf öğretmenliği açılımı
YDÜ’den sınıf öğretmenliği açılımı

YDÜ’den sınıf öğretmenliği açılımı

Yakın Doğu Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümü burslarına son başvuru tarihi 30 Haziran, burslar için mülakatlar ise 6 Temmuz yapılacak.

A+A-

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, YÖK ve YÖDAK tarafından akredite edilen Sınıf Öğretmenliği bölümüne alınacak olan 10 tam burslu öğrenciye aylık 500 TL harçlık ve mezun olduktan sonra Yakın Doğu İlkokulu bünyesinde iş garantisi veriliyor. Ülkemizdeki Sınıf Öğretmenliği açığını kapatmaya yönelik olarak tasarlanan Sınıf Öğretmenliği bölümüne burslu olarak alınacak öğrenciler 6 Temmuz’da yapılacak mülakatlar sonucunda belirlenecek.

KKTC vatandaşı, Lise diploması “Pek İyi” derecesine sahip olan, eğer var ise GCE ve ÖSS Puanları ile birlikte öğrencilerin Yakın Doğu İlkokulu Müdürlüğü’ne 30 Haziran tarihine kadar başvurmaları gerekmektedir.
Yakın Doğu İlkokulu Müdürü Hasan Yükselen konu ile ilgili yaptığı açıklamada eğitimde ileriye dönük vizyonu ve altyapısıyla geleceğin eğitimini tasarlayan ve hayata geçiren Yakın Doğu Eğitim kurumlarının bir parçası olarak ülkemizdeki sınıf öğretmeni açığını giderme yolunda önemli ve öncü bir adıma imza attıklarını ifade etti. Hasan Yükselen Sınıf öğretmenliği bursları hakkında detaylı bilgi edinmek isteyen adayların gerekli her türlü bilgiyi Yakın Doğu İlkokulu Müdürlüğünden alabileceklerini söyledi.

Bu haber toplam 2461 defa okunmuştur