1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. YDÜ’de“Kazakistan Sanatçıları Resim Sergisi” açıldı
YDÜ’de“Kazakistan Sanatçıları Resim Sergisi” açıldı

YDÜ’de“Kazakistan Sanatçıları Resim Sergisi” açıldı

30 eserden oluşan “Kazakistan Sanatçıları Resim Sergisi” Ulusal Birlik Partisi (Genel Başkanı Ersin Tatar tarafından açıldı.

A+A-

 

Kazakistanlı 5 ressamın Kıbrıs Modern Sanat Müzesi için özel olarak hazırladığı ve 30 eserden oluşan “Kazakistan Sanatçıları Resim Sergisi” Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı Ersin Tatar tarafından açıldı.

Yakın Doğu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Sergi Salonu’nda yer alan serginin açılışına Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı Ersin Tatar, Yakın Doğu Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Doç. Dr. İrfan Suat Günsel, Özay Günsel Çocuk Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Anna Günsel, Ulusal Birlik Partisi Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Savaşan, rektör yardımcıları, dekanlar, öğretim üyeleri, misafir sanatçılar ile sanatseverler katıldı.

Serginin açılışında Kıbrıs Türk Milli Tarih Müzesi Yönetim Kurulu Kurucu Başkanı ve Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Efdal Özkul, Kazakistan Sanatçıları adına Zhenis Nurlybayev ile Ulusal Birlik Partisi Genel Başkanı Ersin Tatar birer konuşma yaptı.

s1-081.jpg

Kurdele kesilerek sergi gezildi…

Konuşmaların ardından Ulusal Birlik Partisi Genel Başkanı Ersin Tatar tarafından 5 Kazakistanlı ressama “Teşekkür Belgesi” takdim edildi. Daha sonra sergi kurdelesi kesilerek serginin açılışı gerçekleştirildi. Kültürel temaların modern bir tarzla sergide yansıtıldığı sergi, 20 Mayıs 2019 tarihine kadar hafta içi 08.00-16.00 saatleri arasında Sağlık Bilimleri Fakültesi Sergi Salonu’nda izlenebilecek.

Bu haber toplam 1485 defa okunmuştur
Etiketler : ,