1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. YDÜ’de Kuğularla Dans gösterisi
YDÜ’de Kuğularla Dans gösterisi

YDÜ’de Kuğularla Dans gösterisi

Kuğularla Dans gösterisi 28 Haziran Perşembe günü saat 20.00’de Yakın Doğu Üniversitesi Atatürk Kültür ve Kongre Merkezi'nde dans severlerle buluşacak.

A+A-

Ülkemizde ilk kez bir ilke imza atarak Rad bale sınavlarını gerçekleştiren Rad Registered teacher Özlem Sucuoğlu Tokuş İstanbul’daki okulu ile Kıbrıs’a geliyor.

Özlem Güzel Bale Müzik ve Tiyatro Okulu, Dance Base Art Studio katkılarıyla 2018 Yıl Sonu Bale Resitali’ni, Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı yararına sahneleyecek.

Gösteri yarın

Kuğularla Dans etkinliği 28 Haziran Perşembe günü saat 20.00’de Yakın Doğu Üniversitesi Atatürk Kültür ve Kongre Merkezi'nde dans severlerle buluşacak.

Etkinlikten elde edilecek tüm gelir Kemal Saraçoğlu Vakfı üye çocuk ve ailelerine umut olacak.

Vakıfta teşekkür ve davet

Kemal Saraçoğlu Vakfı Koordinatörü Övgü İnce yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Her zaman yanımızda olan Dancebase Art Studio Direktörü Sayın Ahu Karaderi’nin ve Özlem Güzel Bale Müzik ve Tiyatro Okulu’nun, bu muhteşem organizasyonla kanserle mücadele eden miniklerimiz ve ailelerine destek olması bizleri çok mutlu etmiştir. Umarım ki bu tür sanat dolu etkinlikler her zaman halka umut ve örnek olur. Tüm sanatseverleri bu organizasyona davet eder, katılımcılara şimdiden çok teşekkür ederiz”

 

 

Bu haber toplam 2032 defa okunmuştur