1. HABERLER

  2. SPOR

  3. YDÜ’de kadro tamam
YDÜ’de kadro tamam

YDÜ’de kadro tamam

YDÜ büyük erkek basketbol takımı Burak Karafistan’ı transfer ederek kadrosunu şekillendirdi

A+A-

Yakın Doğu Üniversitesi büyük erkek basketbol takımı geçtiğimiz yıl Girne Üniversitesi forması giyen Burak Karafistan’ı transfer ederek kadrosunu tamamladı.

Kıryağdı: “Alternatifli bir kadromuz oldu”

Takımın antrenörü Halit Kıryağdı transfer ile ilgili yaptığı açıklamada Burak Karafistan transferinin önemine değindi. Kıryağdı, “Hem tecrübeli hemde savaşcı bir oyuncu daha kazanmış olduk. Şu an kadromuz 12 kişi oldu. Her bölgede alternatifli bir kadromuz oldu.Gerek olmadıkça başka transfer yapmayı düşünmüyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Karafistan: “Girne’ye koyduğum katkıyı YDÜ’de göstermeyi hedefliyorum”

YDÜ’nün yeni transferi Burak Karafistan yaptığı açıklamada ligin son şampiyonunda yer almanın kendisi için değişik ve önemli bir tecrübe olacağını belirtti. “Geçen yıl Girne Üniversitesi’nde koymuş olduğum katkıyı bu yıl da Yakın Doğu Üniversitesi’nde göstermeyi hedefliyorum” diyen Karafistan, “Takımın, deneyimli, dinamik ve disiplinli antrenörü ile oyuncuları biraraya getirmesiyle yine başarılı bir sezon geçireceği inancındayım. Yeni sezonun takım için sakatsız ve sportmenlik çerçevesinde geçmesini diliyorum” açıklamasını yaptı.

Sezon açılışı Pazartesi

YDÜ büyük erkek basketbol takımı 2017 – 2018 basketbol sezonunun resmi sezon açılışını Pazartesi günü yapacak. YDÜ RA 25 Spor Salonu’nda yer alacak sezon açılışı saat 12.00’de gerçekleştirilecek.

 

 

Bu haber toplam 2888 defa okunmuştur