YDÜ yarı final vizesi arayacak

YDÜ yarı final vizesi arayacak

YDÜ, EuroCup çeyrek finalinde ESBVA Lille ile rövanş maçına çıkıyor

A+A-

Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) Kadın Basketbol Takımı EuroCup çeyrek final ilk maçında deplasmanda karşılaştığı Fransız ESBVA - Lille takımı ile rövanş maçına çıkıyor.

YDÜ’nün Fransız ekibi konuk edeceği maç bugün, saat 19:00’da, İstanbul Caferağa Spor Salonu’nda oynanacak. EuroCup yarı final maçına çıkacak takımın belirleneceği heyecanlı maç, BRT1 HD ve www.fiba.com web adresinden naklen yayınlanacak.

Deplasmandan 68-67’lik skorla avantajla dönen YDÜ, bu maçta da rakibine sayı üstünlüğü sağlaması durumunda yarı finale yükselecek.

 

Kalaycıoğlu: “Önemli ve zor bir maç bizi bekliyor”

ESBVA Lille takımı ile çıkacakları rövanş maçını değerlendiren Zafer Kalaycıoğlu, Euroleague tecrübesi olan güçlü bir takımla yarı finale kalabilmek için zor bir mücadele vereceklerini söyledi. Fransız takımın Euroleague’den 6 galibiyet ile geldiğini belirten Baş Antrenör Kalaycıoğlu, “Geçen yıl EuroCup’ta final oynayan ve bir önceki yıl Eurocup Kupasını kaznan bir takım var karşımızda. Unutulmaması gereken şey bu takımların kolay takımlar olmadığı. Eurolegue’de play off’a kalabilirlerdi ancak taktik yaparak buraya geldiler. Güçlü oyunculara sahip bir takım.  Çok güçlü ve kariyerli oyunculara sahipler. EuroCup final tecrübelerinin olması bir avantaj gibi görünüyor ancak bizde Euroleuge takımları ile mücadele edebilme gücümüzü gösterdik. Önemli ve zor bir maç bizi bekliyor. Hedefimiz finale gitmek. Sahada gereken dikkat ve kosantrasyonu göstereceğiz. Oyuncularıma güveniyorum” dedi.

 

Bu haber toplam 1784 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.