1. HABERLER

  2. SPOR

  3. YDÜ sporcularını onurlandırdı
YDÜ sporcularını onurlandırdı

YDÜ sporcularını onurlandırdı

kın Doğu Üniversitesi, çeşitli spor dallarında başarılı olan sporcularını onurlandırdı.

A+A-

Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ), düzenlediği “2014 NEU Sports Awards” ödül töreni ile bir sezon boyunca çeşitli spor dallarında başarılı olan sporcularını onurlandırdı.

YDÜ dün akşam saat 19:30’da Yakın Doğu İlkokulu tören alanında şampiyon olan takım, sporcu ve antrenörlerini düzenlediği ödül töreni ile ödüllendirdi.
İlkokul, Kolej ve Üniversite okul ve kulüp takım antrenörlerinin ödüllendirildiği gecede 16 branşta şampiyon olan 4 kategoride toplamda 400 sporcunun yanında rekortmen ve sayı kral/kraliçelerine de ödülleri verildi.
Gecede YDÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Yrd. Doç. Dr. İrfan Günsel ve YDÜ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Yrd. Doç. Dr. Hakan Atamtürk birer konuşma yaptılar. Okul adına başarılı olan sporcu ve kulüpler tek tek sahneye çağırılarak ödülleri takdim edildi. Gece toplu anı fotoğrafının çekilmesi ile son buldu.

Yenidüzen’e teşekkür plaketi
Yakın Doğlu Üniversitesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen “2014 NEU Sports Awards” ödül töreninde ülke spor basınına plaket takdim edildi. Yendüzen Gazetesi adına Spor Şefi Burhan Gürkan’a ülke sporuna yapılan katkıdan dolayı plaketi YDÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Yrd. Doç. Dr. İrfan Günsel tarafından takdim edildi.

 

Bu haber toplam 1363 defa okunmuştur