1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. YDÜ Spor Kulesi’ne 47 değişik dalda 75 eğitmen münhaline çıkıldı…
YDÜ Spor Kulesi’ne 47 değişik dalda 75 eğitmen münhaline çıkıldı…

YDÜ Spor Kulesi’ne 47 değişik dalda 75 eğitmen münhaline çıkıldı…

25 Ekim’de hizmet vermeye başlayacak olan Yakın Doğu Üniversitesi Spor Kulesi’ne 47 farklı branşta eğitmen istihdamı için münhale çıkıldı.

A+A-

 

 

25 Ekim’de hizmet vermeye başlayacak olan Yakın Doğu Üniversitesi Spor Kulesi’ne 47 farklı branşta eğitmen istihdamı için münhale çıkıldı.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, birçok spor dalını bünyesinde bulundurma özelliği ve alanında uzman 120 eğitmen ile Kuzey Kıbrıs’ta spor anlayışına yeni bir soluk getirecek olan Spor Kulesi’ne belirtilen branşlarda full-time ve part time bay/bayan 75 spor eğitmeni alınacağı belirtildi.

Yapılan açıklamada; Fitness, Yoga, Trx, Pilates, Zumba, İndoor Cycling,Total Body, Functional Balance Traning, Kettlebell, Cimnastik ve Çocuk cimnastiği, Çocuk ve Hamile Pilates, Kangoo Jumps, Boks ve Kick Boks, Swissball work out, Cross Fit work Out, Medicine Ball, Bosu Work Out, Foamroller, Jump workout, Streching exercise Latin Dansları, Hip hop ve Düğün Dansları Koreografisi branşlarında görevlendirilmek üzere eğitimli ve deneyimli, düzenli çalışmayı prensip edinen spor eğitmenleri alınacağı belirtildi.

Spor Kulesi’ne münhal çıkılan branşlar ve aranan eğitmenler aşağıdaki gibidir.

 

Üniversite mezunu olmak ve alanında eğitmenlik sertifikası şart…
Spor Kulesi’nde görevlendirilmek üzere aranan adayların üniversite mezunu olması ve alanında eğitmenlik sertifikası bulunması gerekiyor. Erkek adayların askerlik görevini yapmış olması aranan kriterlerde; sorumluluk bilinci yüksek, alanında eğitimli ve tecrübeli, grup dersleri konusunda deneyimli, enerjik, işini seven ve takım çalışmasına özen gösteren özellikler aranıyor.

Fitness Eğitmenlerinin Üniversitesi Mezunu Olması Gerekiyor.

Spor Kulesi’ne alınacak fitness eğitmenlerinin Beden Eğitimi ve Spor Yüsek Okulu Mezunu olması gerekiyor. Ayrıca, birinci kademe vücut geliştirme ve Fitness Antrenörlük belgesi koşulları da aranıyor. Grup egzersizlerinde görev yapacak fitness antrenörleri içinse Antrenörlük Belgesi’ne veya sertifikası yeterli kriter olarak kabul edilecek.

 

Alanında uzman dans eğitmenleri aranıyor…

Spor Kulesi’nde verilecek Latin dansları eğitmenliği içinde Klasik Danslarla birlikte Latin-Amerikan ve Salon Dansları tekniği üzerine uzmanlık kriteri aranıyor. Ayrıca performans, koreografi ve eğitim verme konusunda tecrübeli olunması dikkate alınacaktır.

 İlgili adayların özgeçmişlerini insankaynaklari@neu.edu.tr e-posta adresine göndermeleri gerekmektedir.

 

 

Bu haber toplam 3862 defa okunmuştur
Etiketler :