YDÜ serilere önde başlayacak

YDÜ serilere önde başlayacak

Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol takımı Ocak ayında başlayan Commerical Insurance Kadınlar Basketbol Ligi’nde oynadığı tüm klasman maçlarını kazanarak klasmanı lider tamamladı.

A+A-

Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol takımı Ocak ayında başlayan Commerical Insurance Kadınlar Basketbol Ligi’nde oynadığı tüm klasman maçlarını kazanarak klasmanı lider tamamladı. 10-12 Mayıs 2018 tarihleri arasında yapılan Federasyon Kupası organizasyonda ise yarı finalde ligde en yakın takipçisi Koopspor’u finalde ise Soyerspor’u mağlup eden YDÜ, aldığı galibiyetler sonrasında Federasyon Kupası’nda şampiyonluğa ulaştı.

YDÜ, Play-off yarı final serisinde Girne Amerikan Üniversitesi ile eşleşirken, seriye 1-0 önde başlayacak. Serideki ilk maç yarın saat 17.00’de RA25 Spor Salonu’nda oynanacak. Takım Antrenörü Bilgin Güldoğuş Play-off yarı final serisi öncesi takımla ilgili yaptığı degerlendirmede takımın haftanın 5 gün sabah fitness- şut akşam ise teknik-taktik idmanları yaparak serilere hazırlandığını söyledi. Güldoğuş, takımda sakatlığı bulunan tecrübeli oyuncular Damla Bagan ve Huriye Cambazoğlu’nun iyileştiğini ve serilerde tam kadro olacağını belirtti. Bilgin Güldoğuş, serilerde mücadele edecek tüm takımlara da başarı dileklerinde bulundu.

Bu haber toplam 2206 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.