1. HABERLER

  2. SPOR

  3. YDÜ rahat kazandı: 113-19
YDÜ rahat kazandı: 113-19

YDÜ rahat kazandı: 113-19

Türkiye Kadınlar Basketbol 2.Ligi'nde mücadele eden Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) 1.grubun son karşılaşmasında Niğde Türk Telekom'u 113-19 mağlup ederek grubu ikinci sırada tamamladı

A+A-

Eren ŞİŞİK

Türkiye Kadınlar Basketbol 2.Ligi'nde mücadele eden Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) 1.grubun son karşılaşmasında Niğde Türk Telekom'u 113-19 mağlup ederek grubu ikinci sırada tamamladı. NEU RA 25 Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmada Sinem Ataş ve Aisha Mohammed maçta kaydettikleri 26'şar sayıyla maçın en skorer oyuncuları oldu.

Gözeneli bolca rotasyon uyguladı
Çok rahat bir karşılaşma çıkaran ve rakibi karşısında kolay bir galibiyet elde eden YDÜ takımı maç fazlasıyla liderlik koltuğuna otursa da bugün oynanacak Mersin Basketbol - Mersin Üniversitesi maçında Mersin Basketbol'un puan kaybetmesi beklenmiyor. Aisha ve Sinem'in yanı sıra Hülya Özkan maçı 23 sayıyla noktalarken, Burçin Pekşenel de maçta kaydettiği 13 sayıyla galibiyette önemli rol oynadı. Koç İlker Gözeneli zayıf rakibi karşısında Aslı Sevinç ve Tuğçe İnöntepe'yi dinlendirirken, Kıbrıslı oyuncular da karşılaşmada çok fazla süre aldı.

Bu haber toplam 1441 defa okunmuştur