1. HABERLER

  2. SPOR

  3. YDÜ Partizan’ı farklı geçti: 103-65
YDÜ Partizan’ı farklı geçti: 103-65

YDÜ Partizan’ı farklı geçti: 103-65

TKBL ekibi YDÜ ilk hazırlık maçında Partizan ile karşı karşıya geldi

A+A-

Yeni sezon hazırlıklarına Sırbistan’ın Zlatibor kentinde başlayan ve ardından başkent Belgrad’a geçerek çalışmalarına devam eden Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL)’nin iddialı ekibi Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) sezon öncesi ilk hazırlık maçını ZKK Partizan takımıyla yaptı. Başkent Belgrad’da SC Vizura Spor Salonunda oynanan müsabakadan YDÜ 103-65 galip ayrıldı.

Maçın ilk periyodundan itibaren oyundaki ağırlığını hissettiren Yakın Doğu Üniversitesi devreye 53-27 önde girdi. Maçın ikinci yarısında da hem oyundaki üstünlüğü hem de skordaki üstünlüğünü devam ettiren Yakın Doğu Üniversitesi sahadan 38 sayı farkla 103-65 galip ayrıldı. Yakın Doğu Üniversitesi’nde Asena Yalçın 12 sayı, 7 asist, 3 top çalma, 3 ribaunt, Milana Zivadinovic 16 sayı, 7 asist, 5 top çalma, 3 ribaunt, Aslı Sevinç 11 Sayı, ribaunt ve Gizem Sezer de 8 Sayı, 11 ribaunt, 3 top çalmalık oyunlarıyla dikkat çeken isimler oldular.

Rakip İstanbul Üniversitesi ve Beşiktaş
Yakın Doğu Üniversitesi hazırlıklarına İstanbul’da devam edecek. 10 Eylül’de İstanbul Üniversitesi ile, 11 Eylül günü de Beşiktaş ile iki hazırlık maçı gerçekleştirecek olan YDÜ takımı bu maçları tamamladıktan sonra hazırlıklar için Kıbrıs’a dönecek.

Bu haber toplam 1861 defa okunmuştur