1. HABERLER

  2. SPOR

  3. YDÜ kritik virajda
YDÜ kritik virajda

YDÜ kritik virajda

Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi’nde mücadele eden Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ), bugün Mersin Üniversitesi ile çok kritik bir maça çıkacak.

A+A-

Eren ŞİŞİK

Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi’nde mücadele eden Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ), bugün Mersin Üniversitesi ile çok kritik bir maça çıkacak. Mersin Üniversitesi Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma saat 14.00’de başlayacak. Ligde 1 maç eksiğiyle 2. sırada yer alan Yakın Doğu Üniversitesi, 3.sıradaki Mersin Üniversitesi’ni mağlup edip büyük avantaj elde etmek istiyor.

Sakat veya cezalı yok
Geçtiğimiz haftayı maç oynamadan geçiren YDÜ kadın takımı, bu karşılaşmada da favori olarak gösteriliyor. Ligin ilk devresinde oynanan karşılaşmada rakibini mağlup etmeyi başaran bordo mavililerde sakat veya cezalı oyuncu olmaması teknik heyeti sevindirdi.

Maçın gergin geçmesi bekleniyor
Öte yandan ligdeki ilk karşılaşmaya itiraz eden ve maçta kural hatası yapıldığını iddia eden Mersin Üniversitesi karşılaşmasının bu sebepten dolayı gergin geçmesi bekleniyor. Ligin en zor deplasmanları arasında gösterilen Mersin deplasmanı öncesi son antrenmanını dün maçın yapılacağı salonda yapan YDÜ, ardından otele geçerek istirahata çekildi.

Grupta 4 maç var
Türkiye Kadınlar Basketbol 2.Ligi B grubunda Mersin Üniversitesi – YDÜ maçının yanı sıra; Harranspor – Basketbol Koleji, Mersin Basketbol – Mersin Kurtuluş ve Harran Üniversitesi – Niğde Türk Telekom karşılaşmaları da oynanacak.

Bu haber toplam 1074 defa okunmuştur