1. HABERLER

  2. SPOR

  3. YDÜ her zamanki gibi: 3-0
YDÜ her zamanki gibi: 3-0

YDÜ her zamanki gibi: 3-0

Yakın Doğu Üniversitesi, ligin genç ekiplerinden Yenierenköy’ü rahat bir oyunla 3-0 mağlup ederek puan kayıpsız liderliğini sürdürdü.

A+A-

 

Eren ŞİŞİK

KKTC Voleybol Federasyonu tarafından organize edilen Voleybol Büyük Kadınlar Ligi’nde lider Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ), ligin genç ekiplerinden Yenierenköy’ü rahat bir oyunla 3-0 mağlup ederek puan kayıpsız liderliğini sürdürdü.

Karşılaşmada rakibine nazaran daha üstün bir oyun ortaya koyan ve karşılaşmayı zorlanmadan kazanan ev sahibi ekip şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşmayı başardı. YDÜ’de Antrenör Olgun Kumova tüm oyunculara karşılaşmada şans tanırken, Yenierenköy ise tecrübeli ve güçlü rakibi karşısında, genç bir ekibe sahip olmasına rağmen iyi mücadele etti.

Son set çekişmeli geçti
Karşılaşmanın ilk setine hızlı başlayan taraf ev sahibi YDÜ oldu. İlk sette Melis ve Sinem ile arka arkaya sayılar bulan ev sahibi ekip, seti 25-12 önde tamamlamayı başardı. İkinci sette de üstün oyununu sürdüren ve rakibine çok fazla sayı şansı vermeyen YDÜ, seti yine 25-12 kazanmayı başardı. Karşılaşmanın son seti ise çok çekişmeli geçti. Yenierenköy takımının en iyi oynadığı ve mücadele ettiği set olarak görülen son sette YDÜ, direnmeye çalışan rakibi karşısında Günçe ve Lema ile bulduğu kritik sayılarla seti 25-22 önde tamamladı ve maçı 3-0’lık skorla kazandı.

---------------------------------------------------

YDÜ 3-0 Yenierenköy

Yer: Atatürk Spor Salonu
Hakemler: Sadık Gardiyanoğlu, Haşmet Merter
1. set: YDÜ 25-12 Yenierenköy
2. set: YDÜ 25-12 Yenierenköy
3. set: YDÜ 25-22 Yenierenköy
YDÜ: Çağla Kumova, İnci Kumova, Lema Şeyh, Günçe Koparan, Sinem Üstün, Melis Çıdamlı, Meryem Şener, Nurcan Özatılgan, Gizem Dadal
Yenierenköy: Seda Güneş, Sedef Selçuklu, Melisa İlkhan, Ayşe Meda, Ayşe Özer, Canan Konat, Sevim Yeşilırmak, Asena Güler, Tuğçe Konat, Candan Konat

Bu haber toplam 1798 defa okunmuştur