1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. YDÜ Hastanesi’ne Küresel Kalite Ödülü
YDÜ Hastanesi’ne Küresel Kalite Ödülü

YDÜ Hastanesi’ne Küresel Kalite Ödülü

Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’ne, Küresel Kalite, Mükemmellik ve İdeal Performans Ödülü verildi.

A+A-

 

Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’ne, Fransa merkezli Otherways Management & Consulting Association tarafından Küresel Kalite, Mükemmellik ve İdeal Performans Ödülü verildi.

YDÜ’den yapılan açıklamaya göre ödülü Almanya’nın başkenti Berlin’de düzenlene törenle YDÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Doç. Dr. İrfan S. Günsel aldı.

Açıklamaya göre, YDÜ Hastanesi kuruluşundan bu yana geçen kısa süre içinde sağlıkta geldiği nokta ve geliştirdiği işbirlikleri sayesinde yüksek standarttaki sağlık hizmetlerini kendi ülkesi ve halkı yanı sıra beş kıtanın insanına ulaştırması nedeniyle ödüle layık görüldü.

YDÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Doç. Dr. İrfan S. Günsel gerçekleşen konferansta yaptığı konuşmada geliştirdikleri uluslararası işbirlikleri sayesinde Kuzey Kıbrıs’ta eğitim sağlık ve turizm gibi alanlarda sundukları nitelikli hizmetleri dünyaya anlatma fırsatı bulduklarını söyledi.

Günsel, YDÜ Hastanesi’ne layık görülen ödülün manevi değeri bulunduğunu bu gururun da Kıbrıs Türk halkına ait olduğunu belirtti.

Günsel, Kıbrıs Türk halkının çok büyük çabalarla dünyaya açılmaya devam ettiğini ifade etti.

Günsel, bir çok ülkeden hastanın tedavi için KKTC’yi tercihe ettiğini, KKTC’nin medikal turizmde alternatif olduğunu söyledi.

(tak)

Bu haber toplam 1742 defa okunmuştur