1. HABERLER

  2. SPOR

  3. YDÜ finale göz kırptı: 27-20
YDÜ finale göz kırptı: 27-20

YDÜ finale göz kırptı: 27-20

Hentbol Federasyonu tarafından organize edilen Büyük Erkekler Ligi’nde play-off karşılaşmasında Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) ile Yükseliş karşı karşıya geldi.

A+A-

Eren ŞİŞİK

İki şampiyonluk adayının karşılaşmasında YDÜ maçtan 27-20 galip ayrılarak seride 1-0 öne geçti.

Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada rakibine oranla daha iyi bir oyun ortaya koyan YDÜ’de Özden Demiralp, Ahmet Altan ve Erdal Yağuzluk kaydettikleri 6’şar golle galibiyette önemli rol oynadı. YDÜ ile Yükseliş arasında oynanacak play-off 2.karşılaşması 5 Mayıs Salı günü NEU RA 25 Spor Salonu’nda oynanacak. 19.00’da başlayacak olan karşılaşmada YDÜ galip ayrılırsa adını finale yazdıran ilk ekip olacak.

Zorlu maçta gülen Levent
Öte yandan Kadınlar Ligi’nde klasman müsabakalarının son maçında Levent ile Esentepe karşı karşıya geldi. Girne Ertuğrul Apakan Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada gülen taraf maçı 28-26 kazanan Levent oldu. Genç antrenör Onur Yüksel’in çalıştırdığı Levent takımında bu sezonun formda ismi Deniz Yıldız kaydettiği 8 golle galibiyette önemli rol oynadı. Deniz’in yanı sıra Sevilay Seçmen 7, Esra Şahin de 6 golle galibiyete katkı koydu. Levent aldığı galibiyetle klasman grubunu 4.sırada tamamlayarak play-off’a yükseldi ve YDÜ’nün rakibi oldu. İki ekip yarın NEU RA Spor Salonu’nda saat 19.00’da karşı karşıya gelecek. YDÜ takımı seriye 1-0 önde başladığı için yarın oynanacak maçı kazanması halinde finale yükselecek.

Bu haber toplam 1187 defa okunmuştur