1. HABERLER

  2. SPOR

  3. YDÜ evinde galip: 83-51
YDÜ evinde galip: 83-51

YDÜ evinde galip: 83-51

YDÜ Basketbol Büyük Bayan Takımı rakibi karşısında üstün bir oyun sergileyerek skoru 83-51 olarak belirledi.

A+A-

Türkiye Basketbol Kadınlar 2. Ligi'nde önceki gün Lefkoşa Atatürk Spor Salonu'nda Niğde Türk Telekom Spor'u konuk eden YDÜ Basketbol Büyük Bayan Takımı rakibi karşısında üstün bir oyun sergileyerek skoru 83-51 olarak belirledi.

Karşılaşmaya galibiyet isteği ve inancıyla çıkan YDÜ Basketbol Büyük Bayan Takımı, 1. periyot rakibiyle başa baş bir oyun sergiledi ancak molaya 21-19 galip girdi. 2. periyot hücumda ve defansta maça ağırlığını koymaya başlayan takımımız devre arasına  42 - 32'lik skorla girdi. 2. devrede başarılı hücum organizasyonları ile sayı bulan takımımız, savunmada da rakibine göz açtırmadı. Rakibinin hücumlarını etkili şekilde engelleyen YDÜ Basketbol Bayan Takımı 83-51'lik skorla ikinci haftayı galip olarak kapattı.
YDÜ Basketbol Büyük Bayan Takımı Baş Antrenörü Bilgin Güldoğuş ve Yardımcı Antrenörü Fatoş Anıl Öder maçtan sonra yaptıkları açıklamalarda, "Biz bu maça galibiyet sözüyle çıkmıştık ve bu sözümüzü tuttuk. Kendi oyunumuzu oynadığımız sürece grubumuzda bulunan bütün rakiplerimizi zorlayabilecek nitelikte maçlar çıkaracağımızı biliyoruz. Takımımıza inanıyoruz ve güveniyoruz.  Bugün güzel bir galibiyet aldık ve ikinci haftayı geride bıraktık. Mutluyuz, gururluyuz." ifadelerine yer verdi.
YDÜ Basketbol Büyük Bayan Takımı,  9 Kasım 2013 Cumartesi Türkiye Basketbol Kadınlar 2. Ligi 3. haftasında Atatürk Spor Salonu'nda Mersin Üniversitesi'ni konuk edecek.

Bu haber toplam 1894 defa okunmuştur
Etiketler : ,