1. HABERLER

  2. SPOR

  3. YDÜ Akademi antrenmanlara başladı
YDÜ Akademi antrenmanlara başladı

YDÜ Akademi antrenmanlara başladı

Yakın Doğu Üniversitesi Basketbol Akademisi yaz dönemi antrenmanlarına başladığını duyurdu.

A+A-

Yakın Doğu Üniversitesi Basketbol Akademisi yaz dönemi antrenmanlarına başladığını duyurdu. Yapılan açıklamada akademi olarak amacın çocukları kötü alışkanlıklardan uzak tutarak, sporu yaşamlarının vazgeçilmez bir parçası olarak algılamalarını sağlayarak onları kendilerine güvenen, bilişsel ve fiziksel olarak güçlü bireyler haline getirmek olduğu belirtildi.

Yakın Doğu Üniversitesi Basketbol Akademi, hedeflerinin kursiyerlere spor ve egzersiz yapma imkanı sunarak onları sağlıklı bireyler olarak yetiştirmek ve özgüvenlerini arttırarak onları topluma hazırlamak olduğunu duyurdu.

6-12 yaş grubuna yönelik basketbolun temel fundmental hareketlerini kursiyerlere kazandırmanın amaçlandığı belirtilen açıklamada bir diğer amacın da YDÜ Basketbol alt yapı takımlarına oyuncu kazandırmak olduğu duyuruldu.

Açıklamanın son bölümünde şu ifadelere yer verildi: “Yakın Doğu Üniversitesi Basketbol Akademi antrenmanları antrenörler Bilgin Güldoğuş ve Ayhan Birsel tarafından her Salı-Perşembe günleri saat 9:00-10:15 saatleri arasında Yakın Doğu Üniversitesi RA 25 Spor Salonunda yapılmaktadır. YDÜ Basketbol Akademi’ye katılmak isteyen yeni kursiyerler YDÜ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’ndan bilgi alabilirler.”

Bu haber toplam 1634 defa okunmuştur