1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. YDK’nin ortaokul müsamere gecesi büyük beğeni topladı
YDK’nin ortaokul müsamere gecesi büyük beğeni topladı

YDK’nin ortaokul müsamere gecesi büyük beğeni topladı

Yakın Doğu Koleji Ortaokul öğrencileri düzenlenen müsamere gecesinde velilerin ve davetlilerin karşısına çıktı.

A+A-

 

Yakın Doğu Koleji Ortaokul öğrencileri düzenlenen müsamere gecesinde velilerin ve davetlilerin karşısına çıktı.

Yakın Doğu Üniversitesi Atatürk Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen müsamere gecesine okul yönetimi, öğretmenler ve veliler katıldı.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla ilişkiler Müdürlüğü'nden verilen bilgiye göre, Gecede saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından Okul Müdür Muavini Ömer Özkan günün anlam ve önemini belirten bir konuşma gerçekleştirdiği belirtildi.

Müdür Muavini Özkan konuşmasında, her sene olduğu gibi bu sene de birinciliklere, ödüllere ve şampiyonluklara doyduklarını, eğitim ve öğretim adına çok doyurucu bir yıl daha geçirdiklerini söyledi. Ömer Özkan, tüm yıl boyunca gerçekleştirilen aktivitelerdeki emeklerinin meyvesinin müsamere gecesinde alınacağını ifade ederek, emekleri için öğrencilere, velilere ve özveriyle çalışan tüm öğretmenlere teşekkür etti.

m1-004.jpg

Konuşmanın ardından okul korosu ve orkestrası sahne alarak dinleyenleri coşturan bir performans sergilediler.

İngilizce Tiyatro Kulübü’nün çılgın bir sınıfın konu edildiği “ The Chaos Classs” adlı oyun keyifle izlenirken, Yakın Doğu Koleji öğrencilerinin dans gösterisi izleyenlerden beğeni topladı.

Almanca Kulübü öğrencilerinin  “Der Deutsch Club” adlı müzikli tiyatro oyunu öğrencilerin Almancaya hakimiyetlerini ve müzik yeteneklerini birleştirdikleri seyri keyifli bir oyun olarak tam not alırken, Türkçe Tiyatro Kulübü öğrencilerinin sahnelediği her yaştan insanın izlemekten çok büyük keyif aldığı  “ Hababam Sınıfı” tiyatrosu izleyicilere hem duygusal hem de neşeli anlar yaşattı.

Fransızca Kulübü öğrencilerinin sergilediği, izleyicileri kahkahalara boğan Köklerini Kıbrıs’ta arayan Fransız bir genç kızın hikayesini konu alan “Ironie Du Sort” adlı oyunu da davetlilerin beğenisini kazandı.

Müsamere Gecesi, manevi kültürümüzü, inancımızı yansıtan, ortaokul –lise öğrencilerinin hünerlerini sergilediği ve velileri büyüleyen halk dansları gösterisiyle son buldu.

m2-004.jpg

Müsamere etkinliğinin sonunda performansları ile beğeni toplayan öğrenciler uzun süre ayakta alkışlandı.

Bu haber toplam 2592 defa okunmuştur
Etiketler :