1. HABERLER

  2. SPOR

  3. YDK çifte şampiyon
YDK çifte şampiyon

YDK çifte şampiyon

Milli Eğitim Bakanlığı, Milli Günler, Okul Sporları ve Kol Etkinlikleri Koordinasyon Birimi tarafından düzenlenen Ortaokullu Yıldızlar Basketbol Şampiyonası, dün oynanan üçüncülük ve final karşılaşmaları ile tamamlandı

A+A-

Milli Eğitim Bakanlığı, Milli Günler, Okul Sporları ve Kol Etkinlikleri Koordinasyon Birimi tarafından düzenlenen Ortaokullu Yıldızlar Basketbol Şampiyonası, dün oynanan üçüncülük ve final karşılaşmaları ile tamamlandı. Yakın Doğu Koleji (YDK) kızlarda ve erkeklerde şampiyonluk sevinci yaşadı.

GAK ve ESK üçüncü
Atatürk Spor Salonu’nda ilk olarak üçüncülük karşılaşmaları oynandı. Girne Amerikan Koleji (GAK) ile Future Amerikan Koleji arasında oynanan kızlar üçüncülük maçında rakibini 29-17 mağlup eden Girne Amerikan Koleji üçüncü oldu. Erkekler üçüncülük maçında The English School of Kyrenia (ESK) rakibi TED Koleji’ni 28-26 yenerek şampiyonayı üçüncü tamamladı.

Kızlarda ve erkeklerde YDK
Günün ilk final karşılaşması kızlarda Yakın Doğu Koleji ile Levent Kolej arasında oynandı.
Rakibini 51-45’lik skorla mağlup etme başarısı gösteren Yakın Doğu Koleji şampiyon oldu. Bu maçın ardından oynanan erkekler finalinde Future American Kolej’i 45-27 yenmeyi başaran Yakın Doğu Koleji, kızların ardından şampiyonluğunu ilan ederek çifte başarı yakalamış oldu. Karşılaşmaların ardından düzenlenen ödül töreninde dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları takdim edildi.

Bu haber toplam 1080 defa okunmuştur