1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Yatırım ve Üretime Erbatu Desteği
Yatırım ve Üretime Erbatu Desteği

Yatırım ve Üretime Erbatu Desteği

Emlak ve inşaat sektöründe 18 yılı geride bırakan Erbatu Emlak&İnşaat Ltd.’in yatırım ve üretim alanlarında ülke ekonomisine olan katkıları artarak devam ediyor.

A+A-

Emlak ve inşaat sektöründe 18 yılı geride bırakan Erbatu Emlak&İnşaat Ltd.’in yatırım ve üretim alanlarında ülke ekonomisine olan katkıları artarak devam ediyor. Son 5 yılda emlak ve inşaat sektörlerinde 30 milyon liranın üzerinde yatırım gerçekleştiren Erbatu, ayni sürede sosyal güvenlik fonlarına 5 milyon lira kdv, tapu harcı stopaj ve diğer giderler olarak devlete 6 milyon lira katkı koymanın gururunu yaşıyor.

İnsana ve doğaya saygı temeline modern mimari ve üst düzey teknolojiyi oturtarak ‘yaşam mimarlığı’ felsefesini vizyon olarak belirleyen Erbatu, 1997 yılından günümüze deneyime ve uzmanlığa önem veren kadrolarla modern yaşam alanları üretmeyi sürdürüyor. Her koşulda müşteri memnuniyetinden taviz vermeden yoluna devam eden Erbatu, Mağusa Çanakkale’de  dükkan ve dairelerden oluşan Class Apartman hemen ardından Boğaziçi’nde Aysergi Tower 1 ve Aysergi Tower 2 apartmanlarını tüketicinin beğenisine sundu.

Yatırımlarında maksimum verimlilik ilkesine özel önem veren Erbatu, bu çerçevede Class Apartman’larını güneş enerjisi ve intercom iletişim sistemleri ile donatarak dairelerde kapalı otopark, çift cam, asansör, gömme dolap, yüksek kalitede seramik ve ahşap kullanıyor.

“Teknoloji İnsanımızın Hizmetinde”
“ Günümüzün ekonomik şartlarında ev ve işyeri sahibi olmak isteyenlere geleneksel konuma gelen makul ödeme koşullarımız yanında çağdaş, rahat ve tasarruflu kullanım olanağı da yartıyoruz” diyen Erbatu Emlak sahibi Ramazan Karataş, hayata geçirdikleri projelerde bu nedenle güneş enerji sistemleri, çift cam, intercom iletisim donanımları, asansör ve kapalı otopark kent merkezlerine yakınlık ve yüksek kalitede işciliğe ve malzemeye önem verdiklerini anlattı.

Yeniboğaziçi’nde Bedis Plajı ve ormanlık alana yürüyüş mesafesinde olan Aysergi Tower 1 projesine olan yoğun ilginin kendilerini 10 katlı Aysergi Tower 2’ye yönelttiğini anlatan Karataş, 2 ay önce tamamlayıp tüketicinin beğenisine sundukları bu projede yüksek standartlı işcilik ve malzeme yanında çevresel faktörleri ve yaşama değer katan sosyal faktörleri de öne çıkardıklarını bu bağlamda Salamis Antik Kenti ve eğlence mekanlarına yakınlığı ile dikkat çeken Projeye yeşil alan, yürüyüş yolları, çocuk parkı kazandırdıklarının altını çizdi. Karataş Mağusa Kent içinde başlattıkları 2 yeni yatırımı yaklaşık 10 ay içinde hayata geçireceklerinin altını çizerek sözlerini tamamladı. Lha

Bu haber toplam 2252 defa okunmuştur