1. HABERLER

  2. KÜLTÜR & SANAT

  3. “Yatak Odası Diyalogları” DAÜ’de sahnelendi
“Yatak Odası Diyalogları” DAÜ’de sahnelendi

“Yatak Odası Diyalogları” DAÜ’de sahnelendi

“Yatak Odası Diyalogları” isimli tiyatro oyunu geçtiğimiz günlerde Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı’nda sahnelendi.

A+A-

 

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Sosyal ve Kültürel Aktiviteler Müdürlüğü tarafından organize edilen ve Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu oyuncuları tarafından sahnelenen “Yatak Odası Diyalogları” isimli tiyatro oyunu geçtiğimiz günlerde Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı’nda sahnelendi.

Katılımın oldukça yüksek olduğu oyunu izlemeye gelenler arasında öğrenciler, akademik ve yönetsel personelin yanı sıra bölge halkı da bulunuyordu. “Çocuklar Duymasın”, “Seksenler” gibi başarılı dizilerin senaristi Birol Güven’in aynı adlı kitabından tiyatroya uyarlanan “Yatak Odası Diyalogları” isimli oyun başarıyla sahnelendi. Evli çiftlerin monotonlaşmış özel hayatlarının komedi olarak anlatıldığı oyun seyirciden tam not aldı.

Oyunun sonunda ayakta alkışlanan oyunculara teşekkür plaketi, DAÜ Eğitim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Ülker Vancı Osam tarafından takdim edildi.

Bu haber toplam 1443 defa okunmuştur