1. HABERLER

  2. SPOR

  3. YAŞINSES’İ AMASYA KAPTI
YAŞINSES’İ AMASYA KAPTI

YAŞINSES’İ AMASYA KAPTI

Geçtiğimiz yıl Türkiye Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından Kastamonuspor forması giyen ve şampiyonluk sevinci yaşayan Mustafa Yaşınses’in yeni takımı belli oldu. BAL ligi ekiplerinden Yeni Amasyaspor yetkilileri ile görüşen Yaşınses prensipte anlaşma

A+A-

Eren Şişik

Geride bıraktığımız sezon Türkiye Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından Kastamonuspor forması giyen ve oynadığı futbolla taraftarların beğenisini toplayan Mustafa Yaşınses, takımı ile şampiyonluk sevinci yaşayarak 3’üncü Lig’e yükselme başarısı göstermişti. Yaşınses’in yeni takımı BAL ligi ekiplerinden Yeni Amasyaspor oldu. Yıldız oyuncu Amasyaspor ile prensipte anlaştı, ilerleyen günlerde resmi imzayı atması bekleniyor.

Prensipte anlaştı
İbrahim Çıdamlı ile Kastamonuspor formasını terleten iki Kıbrıslı Türk’ten biri olan Mustafa Yaşınses, takımının şampiyonluğuna önemli katkı sağlamıştı. Ancak yeni sezon öncesi Kastamonuspor’un yapılanma çalışmaları içerisinde yer almayan Yaşınses, geride bıraktığımız sezon aynı grubu ikinci sırada bitiren Yeni Amasyaspor ile her konuda anlaşma sağladı. İstanbul’da bir araya gelen taraflar yaptıkları görüşme ile prensip anlaşmasına vardı. Maddi konularda anlaşma sağlanmasının ardından Yaşınses yeni takımının formasını giydi. Yeni Amasyaspor ayrıca Yaşınses’in Kastamonu’ndan takım arkadaşı Azmi Polat’ı da renklerine bağladı.

YENİDÜZEN yazmıştı
Transfer döneminde özellikle TFF 2’nci ve 3’üncü Ligi’nden birçok takımın talip olduğu Mustafa Yaşınses’in adı BAL ligi takımları ile de anılıyordu. Yaşınses’in Yeni Amasyaspor’a transferinin gündemde olduğunu “Amasya Yaşınses’in Peşinde” başlıklı haberi ile ilk YENİDÜZEN okuyucularına duyurmuştu.

Bu haber toplam 2392 defa okunmuştur