1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Yaşınses ahlaksız çıktı”
“Yaşınses ahlaksız çıktı”

“Yaşınses ahlaksız çıktı”

Yeni Amasyaspor Başkanı Mustafa Ödübek takımdan ayrılıp Kıbrıs’a dönen Mustafa Yaşınses’in halen göndermesi gereken 35 bin TL’yi göndermediğini ve telefonlarına çıkmadığını aktardı

A+A-

Eren ŞİŞİK

Sezon başında Türkiye Bölgesel Amatör Ligi (BAL) ekiplerinden Yeni Amasyaspor’a transfer olan ancak daha sonra Kıbrıs’a dönüp eski takımı Küçük Kaymaklı ile anlaşan Mustafa Yaşınses krizi bitmiyor. Söz konusu durumla ilgili Yeni Amasyaspor Başkanı Mustafa Ödübek YENİDÜZEN SPOR SERVİSİ’ne açıklamalarda bulundu. Mustafa Yaşınses’in kendilerini dolandırdığını söyleyen Ödübek, “Mustafa ahlaksız çıktı. Mağduruz. Bu saatten sonra avukatımızı Kıbrıs’a gönderip hukuki süreci başlatacağız.”dedi.

Ödübek: “Bizi dolandırdı”
Başkan Mustafa Ödübek, Yaşınses’in kendilerinden sezon başında 35 bin TL aldığını belirterek, oyuncunun bu parayı söz vermesine rağmen göndermediğini söyledi. Oyuncunun yaklaşık iki hafta önce kendilerine parayı göndermesi gerektiğini aktaran Ödübek, “Ne yazık ki Mustafa ahlaksız çıktı ve bizi dolandırdı. Çıkıp bize adam gibi olayı anlatsaydı bunu anlardık.”dedi.

“Avukatlarımız Kıbrıs’a gelecek”
Mustafa Yaşınses’e telefonla ulaşmaya çalıştıklarını ancak oyuncunun telefonlarına çıkmadığını belirten Ödübek, “Kaymaklı yöneticisi Buran Atakan ile de görüştük. O bize kendilerinin bir şey yapamayacağını, oyuncunun tercihini yaptığını söyledi. “dedi. Mustafa Yaşınses’in kendilerine senet verdiğini aktaran Ödübek, kendilerin seneti en yakın zamanda işleme koyacaklarını ve avukatlarının araştırmalara başlayıp Kıbrıs’a geleceğini ifade etti.

Bu haber toplam 2697 defa okunmuştur