1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Yasin’e Göztepe kancası
Yasin’e Göztepe kancası

Yasin’e Göztepe kancası

Son yıllarda ülkeye yetiştirdiği genç futbolcularla ön plana çıkan Yenicami Spor Akademisi’nde yetişen bir futbolcuya daha Türkiye Ligi’nden talip çıktı

A+A-

Eren ŞİŞİK

Son yıllarda ülkeye yetiştirdiği genç futbolcularla ön plana çıkan Yenicami Spor Akademisi’nde yetişen bir futbolcuya daha Türkiye Ligi’nden talip çıktı. Yenicami A2 takımındaki performansıyla göz dolduran Yasin Açıkel’e Türkiye 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden İzmir’in köklü kulübü Göztepe teklifte bulundu.

Oyuncuyu İzmir’e çağırdı
11 yaşından beridir Yenicami altyapısında forma giyen 17 yaşındaki savunma oyuncusunu Kıbrıs’ta izledikten sonra oyuncuyu denemek için İzmir’e davet eden Göztepe’nin oyuncuyu İzmir’de de beğendiği ve kadroya katmak için oyuncuyla ve ailesiyle görüştüğü öğrenildi.

Yenicami son derece rahatsız
Ancak Yenicami Spor Akademisi yöneticilerinin oyuncusuna yapılan tekliften son derece rahatsız olduğu öğrenildi. Sürekli küçük yaştan yetiştirdiği oyuncuyları Türkiye Ligleri’ndeki takımlara bedel almadan veren Yenicami takımının oyuncunun gidişine karşı olduğu öğrenildi.

Bedel ödenmeden giden 7. oyuncu olacak
Yenicami Spor Akademisi’nden yetişen Yasin Açıkel’in de Göztepe’ye transfer olması durumunda Yenicami altyapısından yetişen 7.oyuncu da bir bedel ödenmeden Türkiye Ligi’nin yolunu tutmuş olacak. Yenicami Akademisi’nden yetişen Cenker Yazar, Mustafa İnanç, Mehmet Altın, Bünyamin Ayaz, Osman Şanverdi ve Mehmet Erol daha önce Türkiye Ligi’ndeki takımların altyapısına gitmişti.

Bu haber toplam 1815 defa okunmuştur