1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Yasin Yalova’ya doğru
Yasin Yalova’ya doğru

Yasin Yalova’ya doğru

Yasin Doğan, Binatlı’dan ayrılma kararı aldı.

A+A-

 

Hüseyin ÖZBARIŞCI
Son yedi sezonunun 6’sını Binatlı formasını terleten Yasin Doğan, Binatlı’dan ayrılma kararı aldı. Başarılı oyuncu, düşüncelerini sadece YENİDÜZEN’e anlattı. Yasin, Binatlı’nın her zaman kendisi için ayrı yerde kalacağını söyledi. Futbol kariyerinde en güzel günleri Binatlı kulübünde geçirdiğini ifade eden oyuncu, Binatlı’ya teşekkür etti.

Doğan: “Hedefleri olan kulüpte oynamak istiyorum”
Binatlı ve Yalova kulüplerinin kendisinin transferi konusunda büyük oranda anlaştığını dile getiren Yasin Doğan, bu doğrultuda kararı kendisinin vereceğini ifade etti. Başarılı oyuncu, Yalova’ya kiralık olarak gideceğinin altını çizerek, kendisinin Binatlı camiasında kimseye kırgın olmadığını söyledi. Doğan konuşmasına şöyle devam etti: “Ben 6 sezon bu kulüpte forma giydim. İyi günlerde yaşadım, kötü günlerde. Geçirdiğim kötü günleri unuttum bile. Oradaki arkadaşlık her zaman üst seviyedeydi. Elbette ki Binatlı’da hedefleri olan bir kulüp ancak bu noktada benim çok ciddi bir karar vermem gerekiyor. Gideceğim kulübün hedeflerinin yüksek olmasına bakacağım herkese teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.

Ülkü Yurdu’na da kiralandı
Başarılı oyuncu 2012-2013 sezonunda bir başka Güzelyurt ekibi Baf Ülkü Yurdu’na kiralanmıştı. Orada da başarılı bir sezon geçiren Yasin Doğan, o dönem Baf Ülkü Yurdu’nun Birinci Lig’e çıkmasında önemli rol oynamıştı. Başarılı oyuncu o sezon kırmızı yeşilli formayla çıktığı 12 karşılaşmada 5 gol kaydederek Ülkü Yurdu’nun şampiyonluğunda önemli rol oynamıştı.
Geçtiğimiz sezon Binatlı formasıyla Ligde 21 maça çıkan Yasin, 7 gol kaydetti. Takımın gol yükünü tecrübeli oyuncu Kemal Uçaner’le birlikte sırtlayan başarılı oyuncu Binatlı’nın Süper Lig’e yükselmesinde önemli katkı yaptı. Golcü oyuncu yeni sezonda büyük ihtimalle Yalova formasıyla gol atmak için savaşacak.

Bu haber toplam 1992 defa okunmuştur