1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Yasin Kurt affedildi
Yasin Kurt affedildi

Yasin Kurt affedildi

Mağusa Türk Gücü’nde daha önceden kadro dışı kalan Yasin Kurt affedildi

A+A-

K-Pet Süper Lig’de sezon öncesi iddialı bir kadro kuran ancak, ilk haftada sadece 3 puan toplayarak beklentilerin altında kalan Mağusa Türk Gücü’nde sezon başında kadro dışı kalan Yasin Kurt affedildi.

Sarı yeşilli ekipte sezon başlamadan kadro dışı kalan Yasin Kurt, Gençlik Gücü maçının ardından geçtiğimiz gün teknik direktör Fırat Canova ve onun ardından kulüp başkanı Koral Bozkurt ile bir araya geldi. Yapılan görüşmelerin ardından oyuncunun yeniden takıma dönmesi kararı alındı.

Kurt: “Söz konusu MTG’nin başarısıysa elimden geleni yapmaya hazırım”

Yasin Kurt takıma geri dönmesinin ardından YENİDÜZEN’e açıklamalarda bulunarak, aile içinde bu gibi kırgınlıkların olabileceğini, önemli olan bunlardan ders çıkarabilmek olduğunu söyledi. Yasin Kurt; “Sezon başında Yönetim Kurulu ve hoca bir karar verdi, ben de bu karara saygı duydum. Kendi bireysel antrenmanlarıma her zaman devam ettim. Aile içerisinde bu tarz olayların olması normaldir, önemli olan bunlardan ders çıkarabilmek ve yola devam etmek. Ortak hedef MTG’nin başarısıdır ve ben kendi adıma tekrar bu formayı giyecek olmaktan dolayı mutluyum. Hiçbir zaman elimi taşın altına koymaktan çekinmedim çekinmem de. Söz konusu takımın başarısıysa, ben elimden geleni yapmaya hazırım. Güzel günler göreceğimizden, MTG’nin hak ettiği yerlerde olacağından ve bunu da hep birlikte başaracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 2760 defa okunmuştur
Etiketler : ,