1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. “Yasa dışı yollarla binaya girildiği yetmezmiş gibi…”
“Yasa dışı yollarla binaya girildiği yetmezmiş gibi…”

“Yasa dışı yollarla binaya girildiği yetmezmiş gibi…”

İKSAD 1 yıldır davası süren ve kendi tasarruflarında bulunan İnönü Akın Spor Kulübü binası ile ilgili olarak açıklama yaptı

A+A-

“Yasa dışı yollarla binaya girildiği yetmezmiş gibi…”

İnönü Kültür Sosyal Aktivite Derneği (İKSAD) 1 yıldır davası süren ve kendi tasarruflarında bulunan İnönü Akın Spor Kulübü binası ile ilgili olarak açıklama yaptı. İKSAD Mart 9’u Pikniği için bina içerisinde bulunan eşyalarını aldıklarını, ancak daha sonra geri götürdüklerinde bina işletmecisinin kendilerinin binaya girmesine engel olduğunu belirtti.

İKSAD Yönetim Kurulu’nun açıklaması şöyle:

“1 yıldır davası süren ve tasarrufumuzda bulunan eski İnönü Akın Spor Kulübü binasının içerisinde derneğimizin eşyalarının bulunduğu herkesçe bilinmektedir. İKSAD Mart 9'u Pikniği için bina işletmecisi gözetiminde engellemeye çalışmasına rağmen aldığımız eşyalarımızı, bugün (dün) yeniden bina içerisine koymak istediğimizde, bina işletmecisi tarafından binaya girişimiz engellenmiştir! Davası süren binada kullanım hakkımız olduğu işletmeci ve mahkeme tarafından bilinmektedir! İnönü Köyü Muhtarı ve Belediye Başkanının yazılı olarak binanın derneğimizin tasarrufunda bulunduğunu bildirmesine rağmen yasa dışı yollarla binaya girildiği yetmezmiş gibi, bugün dernek üyelerimiz istedikleri zaman toplantı yapamamakta ve işletmeci tarafından sürekli olarak engellenmektedir. Haklı davamızda sonuna kadar direnmeye devam edeceğiz ve adaletin bir an önce yerini bulması için elimizden geleni yapacağız!
İnönü Kültür Sosyal Aktivite Derneği Yönetim Kurulu”

Bu haber toplam 1947 defa okunmuştur