“Yarıştan kopmadık”

“Yarıştan kopmadık”

Lider Mağusa Türk Gücü’nü konuk etmeye hazırlanan Doğan Türk Birliği’nin tek amacı kazanıp yarışa ortak olduğunu göstermek.

A+A-

Hüseyin KIRAL

Son haftaların iki flaş takımı olan Doğan Türk Birliği (DTB) ile Mağusa Türk Gücü (MTG) yarın akşam Girne Mete Adanır Stadı’nda saat 18:30’da karşı karşıya geliyor. İki hafta önce kendi evinde Baf Ülkü Yurduna karşı ligdeki ilk puanlarını kaybeden lig lideri Yenicami, geçtiğimiz hafta konuk olduğu MTG karşısında 3-0’lık skorla ilk yenilgisini alarak liderliği de Mağusa’da bıraktı. Diğer yandan ligin 8. hafta maçında Yenicami’ye mağlup olan DTB, 9. hafta Lefke’yi ve geçtiğimiz hafta ligin bir diğer flaş takımı Baf Ülkü Yurdu’nu hem de Güzelyurt’ta mağlup ederek kendini tamamen MTG maçına hazırladı. Yarın akşam lider Mağusa Türk Gücü’nü konuk etmeye hazırlanan Doğan Türk Birliği’nde teknik Direktör Caner Oshan yaptığı açıklamada, tek amaçlarının MTG maçını kazanıp, şampiyonluk yarışında ortak olduklarını göstermek olduğunu söyledi.

 

Oshan: “Kazanmak için elimizden gelenin üzerine çıkacağız”

Yarın akşam MTG’yi konuk edecek olan DTB, dün yaptığı idman sonrası maç saatini beklemeye başladı. DTB Teknik Direktörü Caner Oshan gazetemize yaptığı açıklamada, “Yenicami karşılaşması sonrası şampiyonluk yarışından uzaklatık gibi görünse de, iki hafta üst üste kazanarak Yenicami’nin de puan kayıpları yaşaması ile şampiyonluk yarışına yeniden ortak olduk” dedi. “Mağusa Türk Gücü, geçtiğimiz hafta Yenicami’ye karşı ortaya koyduğu oyun anlayışı ile almış olduğu galibiyet sonrası moral ve motivasyonunu tavan yaptı” açıklamasını yapan DTB Teknik Direktörü Caner Oshan, “Ancak bizde iyi futbol ortaya koyarak kazanıyoruz ve kazanmaya devam etmek istiyoruz” dedi.

 

“Hasan Kanlı dışında eksik oyuncumuz yok”

Lefke karşısında çok ciddi sakatlık geçiren DTB savunma oyuncusu Hasan Kanlı’nın tedavisi için yoğun çalışma yaptıklarını ve önümüzdeki günlerde ameliyat olacağını söyleyen Caner Oshan, “Biran önce Hasan’ın aramıza katılması için yönetim çalışmaları yapıyor, ancak sezonun ortalarına belki yetişir” dedi. Caner Oshan, ayni maçta Serhan Önet’in de sakatlandığını ancak idmanlara katılarak iyi olduğunu kendilerine gösterdiğini, Kenan’ın tamamen iyileştiğini, Lua Lua’nın adaya geldiğini ve takımla birlikte idmanlara katıldığını belirterek, “MTG karşılaşmasını kazanacak kadroya sahip olduklarını ve kazanmak için de ellerinden gelenin üzerinde efor sarf ederek karşılaşmayı kazanıp yollarına devam etmek istediklerini” belirtti. 

Bu haber toplam 1208 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.