1. HABERLER

  2. KÜLTÜR & SANAT

  3. Yarışmaya 14 okul, 16 grupla katılıyor
 Yarışmaya 14 okul, 16 grupla katılıyor

Yarışmaya 14 okul, 16 grupla katılıyor

Telsim Freezone 3.Liselerarası Müzik Yarışması için geri sayım başladı

A+A-

Telsim ve Milli Eğitim Bakanlığı iş birliğinde düzenlenen ve liselerde büyük heyecan dalgası oluşturan Telsim FreeZone 3.Liselerarası Müzik Yarışması için geri sayım başladı. Ülkemizdeki genç müzisyenlerin yeteneklerini sergilemeye olanak sağlayan yarışma hakkında detayları konuşmak amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı’nda bir toplantı düzenlendi.

Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar, bakanlık yetkilileri ve yarışmaya katılacak okulların müzik öğretmenlerinin katıldığı toplantıda, organizasyonun eksiksiz gerçekleşmesi için gereken tüm detaylar görüşüldü.

Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar, yarışma ve organizasyonla ilgili öğretmenlere detaylı bilgi verdi. Türkiye’de Vodafone tarafından düzenlenen yarışmanın KKTC’de bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirecek olmanın mutluluğunu yaşadığını dile getiren Tanpınar, yarışmaya bu yıl 14 okulun, 16 grupla katılacağını açıkladı. Tanpınar, ayrıca bu yılki yarışmada geçen yıldan farklı olarak jüride hem Türkiye’den hem de Kıbrıs’tan değerli isimlerin yer alacağını ve “Basın Özel Ödülü” de verileceğini kaydetti. Toplantıda yarışmada hangi okulun kaçıncı sırada sahneye çıkacağını belirlemek için kura çekimi de yapıldı.

Toplantıda organizasyonla ilgili görüş ve duygularını dile getiren müzik öğretmenleri, bu yılki yarışmada yer alacak yenilikleri beğendiklerini ve öğrencileriyle birlikte yarışma gününü heyecanla beklediklerini dile getirdi.

Bu haber toplam 1263 defa okunmuştur