1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Yarış tüm hızıyla sürüyor
Yarış tüm hızıyla sürüyor

Yarış tüm hızıyla sürüyor

KTFF Disiplin Kurulu’nun vermiş olduğu cezalarla birlikte CentilmenLig puan durumları güncellendi.

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Disiplin Kurulu’nun vermiş olduğu cezalarla birlikte CentilmenLig puan durumları güncellendi. K-Pet Süper Lig’de Yenicami liderliğini 18’inci hafta sonunda da devam ettirdi. Birinci Lig Kırmızı Grup’ta yeni lider Maraş koltuğa otururken, Beyaz Grup’ta ise Girne Halk Evi kendi liginde zirvede yer alıyor. Genç takımlara bakıldığı zaman ise Süper Lig’de Baf Ülkü Yurdu’nun liderliği devam ederken, Birinci Lig Kırmızı Grup’ta Merit Alsancak Yeşilova, Beyaz Grup’ta ise Lapta liderlik koltuğunda yer alıyor.

A takımların zirvesinde GHE bulunuyor

K-Pet Süper Lig’de Yenicami’nin CentilmenLig’de liderliği devam ediyor. Siyah beyazlıların 79 puanı bulunurken, takipçi konumunda bulunan Baf Ülkü Yurdu 95 puanla 2’nci sırada bulunuyor. Kırmızı Grubun zirvesinde yer alan Maraş’ın 86 puanı bulunuyor. Ligin Beyaz Grubu’nda ise haftalardır lider konumunda olan Girne Halk Evi, bu haftayı da liderliğini sürdürdü. Kırmızı beyazlılar, A takımlar bazında 36 puanla en ilk devrenin en centilmen ekibi oldu.

Baf Ülkü Yurdu gençleri en centilmen

A2 Süper Lig’de Baf Ülkü Yurdu’nun liderliği devam etti. Birinci Lig Kırmızı Grup’ta Merit Alsancak Yeşilova, Birinci Lig Beyaz Grup’ta ise Lapta haftayı lider kapatan ekipler oldu. Ülkü Yurdu gençleri 33 puanla hem A takımlar, hem de genç takımlar bazında haftanın centilmeni oldu.

cent1-001.jpgcent2-001.jpg

Bu haber toplam 2077 defa okunmuştur
Etiketler :