1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Yarın ve Pazartesi sağanak yağmur bekleniyor
Yarın ve Pazartesi sağanak yağmur bekleniyor

Yarın ve Pazartesi sağanak yağmur bekleniyor

Pazar ve pazartesi günleri yer yer sağanak yağmur bekleniyor.

A+A-

Meteoroloji Dairesi, ülkenin, bugünden itibaren salı gününe kadar alçak basınç sistemi ile üst atmosferdeki serin ve nemli hava kütlesinin etkisi altında kalacağını açıkladı. Pazar ve pazartesi günleri yer yer sağanak yağmur bekleniyor.
Meteoroloji Dairesi’nin 31 Mayıs – 6 Haziran tarihlerini kapsayan raporuna göre ülkenin periyodun ikinci yarısında ise sıcak hava kütlesinin etkisinde kalması bekleniyor.
Bugün  hava parçalı az bulutlu; pazar günü parçalı bulutlu, öğle saatleri yer yer sağanak yağmurlu; pazartesi parçalı bulutlu,öğle saatleri yer yer sağanak yağmurlu; salı az bulutlu öğle saatleri parçalı bulutlu; çarşamba parçalı az bulutlu; perşembe az bulutlu; cuma ise açık ve az bulutlu zamanla parçalı bulutlu geçecek.
Periyot süresince en yüksek hava sıcaklığı iç kesimlerde 30 – 33 derece, çarşamba ve perşembe günleri 34 – 37 derece; sahillerde ise 25 – 28 derece, çarşamba ve perşembe günleri 29 – 31 derece dolaylarında seyredecek.
Rüzgar genellikle güney ve batı yönlerden orta kuvvette, cumartesi ve pazar günleri kuzey ve batı yönlerden orta kuvvette, zaman zaman kuvvetli olarak esecek. TAK

Bu haber toplam 2146 defa okunmuştur
Etiketler : ,