1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Yarım kalan işi tamamlamak istiyoruz”
“Yarım kalan işi tamamlamak istiyoruz”

“Yarım kalan işi tamamlamak istiyoruz”

Geçtiğimiz sezon, Play-off maçlarında Süper Lig’e yükselmeyi kıl payı kaybeden Türk Ocağı, yeniden Süper Lig’e dönmek için bu sezon işi sıkı tutuyor.

A+A-

Necmi Belge
Geçtiğimiz sezon, Play-off maçlarında Süper Lig’e yükselmeyi kıl payı kaybeden Türk Ocağı, yeniden Süper Lig’e dönmek için bu sezon işi sıkı tutuyor.
Konu ile ilgili olarak, YeniDüzen’in sorularını yanıtlayan Türk Ocağı Teknik Direktörü Hasan Topaloğlu, geçtiğimiz sezon yarım bıraktıkları işi bu sezon tamamlamak istediklerini söyledi.
Bu amaçla sezona erken start verdiklerini ve 20 Temmuz günü açtıkları sezonda çalışmalarına yoğun bir tempoda devam ettiklerini, haftada altı gün antreman yaptıklarını ve tempoyu gittikçe  yükselttiklerin belirtti.

Kadroda revizyon
Topaloğlu, hedeflerinin şampiyon olarak Süper Lig’e çıkmak olduğunu bu nedenle kadroda geniş bir revizyona gittiklerini ifade ederken,  geçen yılki kadrolarında olan Hakan Altın, Süleyman Göksu, Deniz Kurtay, Cahit, kaleci Ali Aydemir ve Hüseyin Çıdamlı ile yolları ayırdıklarını açıkladı.
Buna karşılık Laptadan kaleci Cenk Yılmaz, Gönyeli’den stoper Mehmet Kanat, Cihangir’den deneyimli savunma oyuncusu Nazım Aktunç, geçen yıl kadrolarında kiralık olarak bulunan Mustafa Ayker ve Şenol Hızlıoğlu’nu yeniden kadrolarına kattıklarını belirten Topaloğlu,  Yenicami’den de Erkan Kabasakal’ı kiralık olarak transfer ettiklerini söyledi.

Ertaç ve Bilal transferleri
Transferde, kendi söylemiyle sadece eksik noktalarına nokta atışı yaptıklarını ileri süren Topaloğlu, A2 takımından beş futbolcuyu da A takıma dahil ettiklerini, B.Bağcıl’dan Ertaç Taşkıran ve K.Kaymaklı’dan Bilal ile görüşmelerinin sürdüğünü ve bu transferlerin de birkaç gün içinde sonuçlanmasını beklediklerini açıkladı.
Çalışmalarını tam kadro olarak sürdürüklerini ifade eden Topaloğlu bu bağlamda ilk hazırlık maçına yarın Bostancı Bağcıl ile Bostancı’da çıkacaklarını belirtti.
Topaloğlu son olarak, bütün hedeflerinin önce iyi ve centilmen bir takım olmak, daha sonra da başarıyı yakalmak olduğunu sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1439 defa okunmuştur