1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Yarım gram uyuşturucu bulundu, 4 kişi tutuklandı…
Yarım gram uyuşturucu bulundu, 4 kişi tutuklandı…

Yarım gram uyuşturucu bulundu, 4 kişi tutuklandı…

Mağusa’da uyuşturucu yüzünden fenalaşan A.A ile E.G ve uyuşturucu satıcıları H.A ile A.A tutuklanarak mahkemeye çıkarıldı…

A+A-

Gamze PİR BAYKUR

Mağusa’da bir araç içerisinde fenalaşan ve kendilerinden geçen A.A ile E.G tasarrufunda yarım gram ağırlığında Sentetik Cannabionoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulundu. Zanlı A.A ile E.G tutuklanırken, yapılan sorgularında konu uyuşturucu maddeyi satın aldıkları tespit edilen H.A ile A.A de tutuklandı. “Kanunsuz uyuşturucu madde alma”, “Kanunsuz uyuşturucu madde verme” ve “Kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu” suçlamasıyla dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı A.A, E.G, H.A ve A.A aleyhine 3’er günlük tutukluluk süresi temin edildi.

 

Uyuşturucu içip fenalaştılar…

Meselenin tahkikat memuru Mustafa Kavaz, 4 Eylül tarihinde alınan bir bilgide Veyselliler Mahallesinde iki kişinin fenalaşmış ve kendinden geçmiş bir şekilde araç içerisinde bulunduklarının öğrenildiğini belirtti. Ayni gün söz konusu bölgeye gidildiğinde zanlı A.A ile E.G ED 201 plakalı araçta tespit edildiğini belirten Kavaz, zanlı A.A üzerinde yapılan aramada cebinde kağıt parçasına sarılı yaklaşık yarım gram ağırlığında Sentetik Cannabionoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunduğunu ve her iki zanlı A.A ile E.G tutuklandığını açıkladı. Kavaz, zanlı A.A ile E.G yapılan sorgulamada söz konusu uyuşturucu olduğuna inanılan maddeyi zanlı H.A aldıklarının öğrenildiğini belirterek, zanlı H.A ayni gün Mağusa’da tespit edilerek tutuklandığını söyledi. Kavaz, zanlı H.A yapılan sorgulamada ise söz konusu uyuşturucu olduğuna inanılan maddeyi zanlı A.A aldığı öğrenilmesi üzerine zanlı A.A de Mağusa’da tespit edilerek tutuklandığını açıkladı. Zanlılar aleyhine yürütülen tahkikatın yeni başladığını belirten Kavaz, her 4 zanlının da 3’er gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

 

Tutuklu kalacaklar…

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Hazal Hacımulla, zanlı A.A, E.G, H.A ve A.A tahkikat maksatları bakımından 3’er gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Bu haber toplam 2283 defa okunmuştur
Etiketler : ,