1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Yargılanmayı cezaevinde bekleyecek
Yargılanmayı cezaevinde bekleyecek

Yargılanmayı cezaevinde bekleyecek

Hisarköy’de 10 Temmuz’da polis tarafından ele geçirilen 90 gram hintkeneviri ve 5 kök hintkeneviri bitkisi meseleyle ilgili tutuklanan H.G. aleyhindeki soruşturma tamamlandı.

A+A-

Didem MENTEŞ

Hisarköy’de 10 Temmuz’da polis tarafından ele geçirilen 90 gram hintkeneviri ve 5 kök hintkeneviri bitkisi meseleyle ilgili soruşturma tamamlandı. Uyuşturucu “tasarrufu ve ziraatı” ile ilgili poliste tutuklu bulunan zanlı H.G. hakkındaki soruşturma dün tamamlandı. Mahkemeye çıkarılan zanlı 2 ayı aşmayan bir süre Merkezi Cezaevine gönderildi.

Girne Kaza Mahkemesi’nde Ceza Davaları Yargıcı Mesut Mesutoğlu huzurunda görüşülen teminat duruşmasında, İddia Makamı’nda Başsavcılık adına davada Kıdemli Savcı Egemen Metay ve zanlı avukatı mahkemede hazır bulundu.

Metay, Polis Genel Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’ne bağlı polis memuru Ahmet Bayram’ı mahkemeye tanık olarak dinletti. Bayram, alınan bir ihbar üzerine Hisarköy’de Leyla Sokak, No: 36 numaraya yapılan operasyonda 90 gram hintkeneviri ve 5 kök hintkeneviri türü bitkisi ele geçirildiğini anımsattı. Meseleyle ilgili olarak tutuklanan zanlı H.G. hakkındaki soruşturmanın tamamlandığını aktaran Bayram, zanlının gönüllü ifade vererek, suçunu itiraf ettiğini söyledi. Zanlının tutuklandıktan sonra çalışma izninin iptal edildiğini dolayısıyla yargılanıncaya dek uygun bir teminata bağlanması talep etti.

Yargıç Mesutoğlu da huzurunda yapılan tüm beyanları değerlendirerek, zanlı H.G.’nin davalarında hazır bulununcaya kadar 2 ayı aşmayan bir süre Merkezi Cezaevi’ne gönderilmesine emir verdi.

Bu haber toplam 1800 defa okunmuştur
Etiketler : ,