1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. YAR PLUS Mağazaları'nda bitki eğitimi
YAR PLUS Mağazalarında bitki eğitimi

YAR PLUS Mağazaları'nda bitki eğitimi

YAR Plus ve Vilmorin işbirliğinde Lefkoşa ve Mağusa'da gerçekleşen bitki ekim ve bakım eğitimine çok sayıda kişi katıldı.

A+A-


YAR Plus ve Vilmorin işbirliğinde Lefkoşa ve Mağusa'da gerçekleşen bitki ekim ve bakım eğitimine çok sayıda kişi katıldı. Katılımcılara eğitim sonrası YAR Plus ve Vilmorin tarafından hazırlanan katılım belgesi takdim edildi.

YAR Plus ve Vilmorin tarafından organize edilen ve geçtiğimiz günlerde önce Lefkoşa YAR Plus, ardından da Mağusa Yar Plus Mağazaları'nda yer alan bitki ekimi ve bakımı eğitim semineri büyük ilgi gördü.

Vilmorin firmasından, Ziraat Mühendisi Fatih Topçu tarafından verilen eğitimde, çim, çiçek, sebze tohumlarının ekimi ve bakımı yanında iç ve dış mekan bitkilerin bakım ve gübrelenmesi konuları hakkında bilgiler verildi. Katılımcıların sorularını da yanıtlayan Topçu, Vilmorin ürünleri hakkında da detaylı bilgi verdi.

Lefkoşa ve Mağusa YAR Plus Mağazası'nda yer alan eğitimler sonrası katılımcılara, katılım belgesi ve Vilmorin ürünlerinden oluşan hediye paketleri verildi.

YAR Plus Mağaza Müdürü Onur Ünveren, müşterilerine yönelik bu tür eğitim çalışmalarının devam edeceğini belirterek, amaçlarının kaliteli ürünleri müşterileri ile buluşturmak yanında, bu ürünlerin doğru kullanımı konusunda da bilinç yaratmak olduğunu vurguladı. Ünveren, önümüzdeki dönemde farklı eğitim seminer ve toplantılarının da olacağını bildirdi.

 

Bu haber toplam 3371 defa okunmuştur