1. HABERLER

  2. GÜNEY

  3. Yanmış cesette "cinayet bulgusu yok"
Yanmış cesette "cinayet bulgusu yok"

Yanmış cesette "cinayet bulgusu yok"

Larnaka’da dün saat 18.00 sıralarında rulo balya altında yanmış erkek cesedi bulundu.

A+A-

Larnaka’da dün saat 18.00 sıralarında rulo balya altında yanmış erkek cesedi bulundu.

Kıbrıs Haber Ajansı’na göre, Larnaka’ya bağlı Civisili köyünde bir tarlada çıkan yangını söndürmeye giden itfaiye ekipleri balyaların altında bağlı erkek cesedi buldu.

Politis ve diğer gazetelere göre, dün akşamüzeri gelen bir ihbar üzerine tarlaya giden Rum polisi ve itfaiyesi, tarla içerisinde yanan bir saman balyasının hemen yanında kömürleşmiş bir cesetle karşılaştı. İlk incelemede cesedin, el ve ayakları bağlanmış bir erkeğe ait olduğu anlaşıldı. Ölen kişinin kimliği henüz belirlenemedi. 
Haberde, içerisinde saman balyaları bulunan tarlanın sadece cesedin bulunduğu noktasında yangın çıkması ve yanan balyanın birkaç metre ötesinde  çakmak bulunmasının, cinayet dahil bütün olasılıkları değerlendiren  polisinin olay yerini “çok şüpheli” bulduğu kaydedildi. 

Cinayet şüphesi yok

Öte yandan olayla ilgili soruşturma başlatan Larnaka polisi ölümle ilgili cinayet şüphesi olmadığını bildirdi.

Kathimerini Kıbrıs  cesedin yabancı uyruklu bir erkeğe ait olduğu, kimliğinin belirlenmesi için DNA testi yapılacağını aktardı.

İlk açıklamalara göre, bağlı olduğu ifade edilen cesetle ilgili polis, soruşturma sırasında cinayet bulgusunun bulunmadığına dikkat çekti.

 

 

Bu haber toplam 2620 defa okunmuştur
Etiketler : ,