1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Yalova’ya vereceğim bir şey kalmadı”
“Yalova’ya vereceğim bir şey kalmadı”

“Yalova’ya vereceğim bir şey kalmadı”

Yalova’nın başarılı oyuncusu Burak Koçar, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunarak 6 yıldır formasını giydiği Yalova’ya teşekkür etti. Başarılı forvet, sarı lacivertli kulübe çok şey borçlu olduğunu yazdı.

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

Son altı yıldır Yalova formasını terleten ve sergilediği etkileyici performansla liglerin konuşulan futbolcuları arasında yer alan başarılı forvet oyuncusu kariyerinde Yalova’nın çok ayrı bir yeri olduğunu ve sarı lacivertlilere çok şey borçlu olduğunu vurguladı.
Son günlerde ismi Yenicami ve Lefke takımlarıyla anılan Burak Koçar, aldığı transfer teklifleri ile ilgili YENİDÜZEN’e açıklamalarda bulunmuş ve artık yeni hedeflere yelken açmak istediğini belirtmişti.  Burak Koçar sosyal medyadan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

“Burak olduysam bunu Yalova’ya borçluyum”
“Yalova’da oynadığım altı sezon boyunca 4 şampiyonluk yaşadım. Her zaman formamın hakkını vermeye çalıştım. Gün geldi sakat oynadım, küme düştük. Yalova tarihinde önemli futbolcular arasına girdim. Her türlü sevinci ve acıyı paylaştım. Bana hep sahip çıkan destek olan Başkan, taraftar ve hocalarım oldu. Onları asla unutamayacağım. Ben şu an Burak Koçar olduysam bunu Yalova’ya borçluyum. Asla inkâr edemem. Ama artık Yalova için vereceğim pek fazla bir şey kalmadı. Bu kulüpten kötü bir şekilde ayrılmayı asla istemem. Ben herkese hakkımı helal ettim. Allah yollarını açık etsin...”

Öte yandan, Yalova’yla bu sezon için yeniden anlaşan teknik direktör Gökmen Davutoğlu, geçtiğimiz günlerde YENİDÜZEN’e verdiği demeçte, kendilerine başarılı oyuncu Burak’la ilgili henüz bir transfer teklifi gelmediğini söylemişti. Deneyimli teknik adam, Burak’la ilgili cazip bir teklif gelirse oyuncunun da isteği doğrultusunda teklifi değerlendirebileceklerini sözlerine eklemişti.

31 maçta 19 gol attı
Başarılı oyuncu geçtiğimiz sezon ligde forma giydiği 27 maçta 17 gol kaydetmişti. Burak, Yalova’nın Pepsi Kıbrıs Kupası’nda yarı finale çıkmasında da önemli katkıda bulundu. Golcü oyuncu çıktığı 4 kupa maçında 2 kez fileleri havalandırdı.

Bu haber toplam 1236 defa okunmuştur