1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Yalova’dan transfer atağı
Yalova’dan transfer atağı

Yalova’dan transfer atağı

Geçtiğimiz yıl Süper Lig’e yükselmeyi Play-off maçları sonunda kaçıran Yalova, daha önce anlaşmaya vardığı Salih Oyal, Buğra Barın ve İrfan Özbay’a resmi imzayı attırdı

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

Birinci Lig’in güçlü ekibi Yalova, yeni sezona hazırlanmaya devam ediyor. Sarı lacivertlilerin çalışmaları bir yandan hız kesmeden devam ederken, bir yandan da yönetim transfer için yoğun çaba sarf ediyor. Yalova, geçtiğimiz sezon Doğancı’da forma giyen İrfan Özbay, Buğra Barın ve Salih Oyal’ı resmen renklerine bağladı. Bu 3 futbolcuyla kadrosunu genişleten Yalova, sezona daha güçlü devam edecek.

Burak’ın yerine geldiler
Haftalardır spor Kamuoyunu meşgul eden Burak Koçar’ın geleceği bilindiği üzere son günlerde şekillenmişti. Burak, Süper Lig ekibi Lefke’yle anlaşmaya varmış ve antrenmanlara çıkmaya başlamıştı. Yalova, Buğra Barın ve İrfan Özbay’ın lisansını Lefke’den aldı. Bu iki futbolcu geçen sezon İkinci Lig ekibi Doğancı’ya kiralanmış ve Doğancı’da başarılı bir sezon geçirmişlerdi.

Başarılı bir sezon geçirdiler
Yalova’nın transfer ettiği 3 futbolcunun da geçtiğimiz sezon karnesi oldukça başarılı geçti. 3 futbolcu da geçen sezon Doğancı’da mücadele etti. Geçen sezon Doğancı’nın kalesini koruyan İrfan Özbay, 28 maçta forma giydi. Buğra Barın, 15 maçta forma giyerken, 1 de gol kaydetti.  Bonservisi Doğancı’da olan Salih Oyal ise, 28 maçta forma giydi ve 13 gol atmayı başardı.

Bu haber toplam 1816 defa okunmuştur